nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Futbol insular

Aproximadament a la una i mitja, partint directament des del camp d'entrenament, el conjunt mallorquinista de Segona Divisió A es desplaçarà a l'aeroport disposat a emprendre el viatge cap a Bilbao, on avui capvespre, a partir de les sis de l'horaabixa disputaran el difícil partit contra l'Èibar segons obliga el calendari de competició. Amb els peus ben aferrats al terra, quant a mentalitat tots els integrants de l'expedició emprengueren el viatge, conscients de l'os tan difícil de rosegar que al camp d'Ipurua es trobaran. Les baixes de Raúü i Àlvaro Cámara han estat per Raul Valéncia i Miquel Àngel Valeron, existint la possibilitat de que algun dels dos col·laborin amb la resta d'efectius. Partit difícil, repetim, i més considerant que encara no s'ha assimilat el resultat que es va donar contra el Toledo al Lluís Sitjar. L'expedició mallorquinista té prevista la tornada demà diumenge.

Santa Eugènia Tercera jornada del Campinat de Primera Regional i expectació que feia temps que no es produïa, a les intal·lacions futbolístiques del Camp Municipal de Santa Eugènia, amb motiu de l'extraordinari partit que disputaran el conjunt amfitrió i el rival blanc-i-blau de l'Estadi Balear. Un trio format per Poblera, Escolar i Santa Eugènia encapçala la classificació de la veritat, havent sumat als dos partits ja disputats la totalitat dels punts que es donen als guanyadors. Altres equips que que en teoria es creuen superiors per ara no acaben de demostrar-ho i com és normal, el conjunt de Bernat Ballester, que compta amb tota la confiança del «factotum» Miquel Bibiloni. Hora de començament, les cinc i mitja, amb l'arbitratge de Carrillo Losada.

Estadi Balear Serà a partir de les cinc i mitja de demà diumenge, quan botin a la gespa de l'estadi Balear, les formacions titulars de l'Andratx i Atlètic Balears, com és natural disposades a sumar al final dels noranta minuts els tres punts corresponents. Difícil es presenta el partit per al conjunt local, en aquest obligat enfrontament, motivat per les sensibles baixes de la plantilla pateix en l'actualitat. A més, existeix l'antecedent, que per ventura ja són molts els que l'han oblidat, de la gran sorpressa que no fa molt de temps es va donar al mateix escenari entre els mateixos conjunts. Per tal motiu, vius i poques confiances per als homes que cregui oportú alinear Miquel Crespí. Que, per cert, també sofrirà un partit de sanció. Hora inicial. Les cinc i mitja i arbitratge de Guerrero Maria.

Tercera Regional A l'hora de la inscripció varen ser molts els clubs que no tingueren cap objecció a presentar els papers obligatoris per poder causar alta com a club federat. Per molts d'equips va ser sortida de cavalls i som de la opinió que s'arribada ha estat d'ase, ja que són bastants els conjunts que han decalarat «forfait». Els supervivents, deu a cada Grup, començaran aquest cap de setmana a la seva competició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.