nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Partits del cap de setmana

La quarta jornada del present campionat, es presenta amb el Manacor, que rep el Vilafranca en el que pot ser, a priori, un dels partits més atractius d'aquesta interessant quarta jornada, que es jugarà íntegrament demà.

Els visitants encara no han encarrilat una bona ratxa de victòries que els apropin als seus llocs naturals, es a dir als primers de la classificació i aquesta és un bona oportunitat per presentar les seves credencials com a aspirant a tot.

El Manacor, per la seva banda, suma dues victòries i un empat i ocupa actualment el tercer lloc de la classificació. Demà a Na Capellera mirarà d'atracar-se al lideratge amb el permís del Platges de Calvià i del CE Ferrioler. Precisament aquests tenen, a priori, moltes opcions d'afegir tres punts més al seu calaix, ja que juguen a casa contra equips teòricament inferiors com el Santa Eulàlia i el Gènova respectivament.

Els jugadors de Toni Campoi estrenaran defensa del lideratge i segur que aquest fet els pot donar molta moral de cara a fer-se amb la victòria i per tant els tres punts que el mantendrien al capdavant de la classificació en solitari.

Per acabar amb la part de dalt de la taula, l'Atlètic Balears rebrà la visita de l'Andratx i el Campos anirà al camp del Binissalem cercant tres punts vitals. la U.E Poblera i el Pollença, quart i sisè classificats respectivament, seran els dos equips que aquest cap de setmana gaudiran de jornada de descans.

Finalment, el coer de la taula classificatòria, el Ferreries jugarà al seu terreny de joc contra l'Arenal, instal·lat també a la coa de la taula.

• Platges de Calvià-Santa Eulàlia El Platges de Calvià estrena lideratge al seu terreny de joc, contra la sempre complicada Penya Esportiva Santa Eulàlia. Els homes de Toni Campoy reben en aquesta ocasió un conjunt que es troba immers a la part baixa de la classificació després que hagi perdut els dos partits que ha disputat fins el moment, el darrer a casa seva contra la UE Poblera per un marcador de 0-1.
Àrbitre: Lladó Grau. Hora: 17.30.

• Constància-Atlètic Ciutadella El Constància es troba en un moment delicat de joc, tal i com ho demostra la derrota patida la setmana passada al camp de l'Alaior, o la victòria aconseguida in extremis una setmana enrere davant l'Arenal. A més a més, els homes de Nico López reben un Atlètic Ciutadella que aquesta jornada passada derrotaren amb justícia el poderós Atlètic Balears i vénen carregats de moral.
Àrbitre: Ferrer Paredes. Hora: 17.30.

• Binissalem-Campos El Campos visitarà aquesta setmana el terreny de joc del Binissalem, amb la intenció de confirmar el seu bon moment de forma, demostrat durant les tres primeres jornades, i que el situen a la setena posició de la taula classificatòria. El conjunt local, per la seva banda, no ha tingut un bon inici de temporada, i la jornada passada, varen perdre al camp del Pollença per un ajustat marcador d'1-0.
Àrbitre: Llompart Pou. Hora: 17.30.

• Ferreries-Arenal Ferreries i Arenal protagonitzen aquest cap de setmana un duel a la part baixa de la classificació, després que els dos conjunts no hagin tingut gaire sort a l'arrancada de la lliga. Així, els locals tanquen la taula classificatòria sense haver aconseguit encara cap punt a la seva casella, mentre que els visitants inauguraren la setmana passada el seu marcador, amb un empat davant l'Sporting Maonès.
Àrbitre: Moreno Campos. Hora: 17.00.

• Atlètic Balears-Andratx Després del fort cop que significà la derrota de la setmana passada contra l'Atlètic Ciutadella, per 0-1, i que li costà el lideratge, l'Atlètic Balears rep a casa seva l'Andratx, en un partit que en principi li ha de ser favorable. Els homes de Miquel Crespí segur que surten a esborrar de la memòria aquesta derrota i la millor manera de fer-ho, és aconseguint una clara i àmplia victòria.
Àrbitre: Guerrero Maria. Hora: 17.30.

• Sporting Maonès-Alaior El duel menorquí de la jornada pot oferir a més a més d'un bon partit, una imatge de dos equips que vénen d'aconseguir bons resultats, i que esperen continuar la seva bona ratxa amb una victòria. Els locals aconseguiren un valuós empat (1-1) a la pista de l'Arenal, mentre que els visitants la setmana passada derrotatren al seu camp, el Constància de Nico López per 2-1.
Àrbitre: Daza Blanco. Hora: 17.00.

• Manacor-Vilafranca El conjunt local rep aquest cap de setmana un difícil Vilafranca, en el que pot ser el partit més atractiu i interessant de la jornada. Els dos equips han mostrat tenir un gran potencial, tot i que han estat els primers que millor resultats estan obtenint a l'inici de la Lliga, mentre que el Vilafranca no acaba de funcionar com n'esperen. Un partit que segur ofereix un bon espectacle als aficionats.
Àrbitre: Torres Clapés. Hora: 17.00.

• Eivissa-Soledat Tant el conjunt local com el visitant gaudiren de jornada de descans la setmana passada, i aquesta setmana intentaran continuar la seva cursa exitosa com a novells a la categoria. Els visitants són tal vegada l'equip que més ha sorprès en aquest inici de competició, mentre que l'Eivissa només ha pogut disputar un partit de moment, demostrà bones maneres, i que serà un conjunt molt difícil de batre.
Àrbitre: Bastida García. Hora: 18.00.

• CE Ferrioler-Gènova El conjunt de Son Ferriol rep aquesta setmana a casa seva un Gènova que s'està mostrant com un conjunt molt complicat, vistes les tres primeres jornades de competició. Els locals vénen d'aconseguir un empat sense gols al camp de l'Andratx, mentre que els visitants arriben a aquest partit després de caure derrotats al darrer minut de partit per l'actual líder de la categoria.
Àrbitre: Arenas Cuesta. Hora: 11.30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.