nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Futbol insular

Baltasar Juan, jutge únic de disciplina esportiva, auxiliat pel seu secretari, Mateu Estarellas, prengueren les següents decisions: sancionar amb un partit de suspensió Jeroni Marques (Sp. Maonès) per produir-se de forma violenta; Loren (At. Balears) i Rodríguez (Binissalem) per agressió amb penediment. Pérez (Manacor), Alomar (Ferrioler) i López (Arenal) per doble amonestació. Un partit als entrenadors de l'At. Balears, Miquel Crespí, i Jaume Mut (Manacor) per menysprear l'àrbitre. Com a resultat de la informació oberta del partit Binissalem-Soledat, s'anul·la el resultat, donant per guanyador el Soledat per 0-3.

Comitè Regional Els membres del Comitè de Competició Regional prengueren les següents decisions: a Preferent, suspendre per dos partits Tòfol Quetglas (Alcúdia) per produir-se de forma violenta. Un partit de suspensió a Asunción (Espanya), Moltford i Serra (Alcúdia), Obrador (Felanitx), Peralta (Penya Arrabal), Alcover (Montuïri) i Frontera (Calvià) per doble amonestació. A Primera Regional, suspendre per un partit Vicens Obrador (Algaida), José Pocoví (Portocristo) i Juan Barrantes (Escolar) per doble amonestació. A Segona Regional, suspendre per tres partits Ciprià González i Tomeu Amengual (Colònia), Roberto Roca i José Morlà (Marratxí) per agressió a un contrari, motivant la suspensió temporal del partit, amb l'atenuant de penediment espontani. Un partit a Tomeu Barceló (Campos), Juan Bibiloni (Platges Can Picafort), Jaime Juan Sansó (Consell) per doble amonestació. Manuel Chicote (Constància) per intent d'agressió.

Santa Catalina Serà demà dissabte a partir de les sis de l'horabaixa quan es faci la presentacó oficial de les diferents plantilles del Club Santa Catalina Atc. Acte que tindrà lloc en el recinte futbolístic del Rafael Puelles. Agraïm sincerament la invitació personal de l'entusiasta president Toni Vidal.

Es Garroveral Malgrat correspondre al Ferrioler haver d'actuar en el seu mateix camp, el corresponent partit de Tercera Divisió d'aquesta jornada contra el Gènova, per mutu acord d'ambdós clubs, tindrà lloc en Es Garroveral, motivat per les obres que es duen a terme en el camp de Son Ferriol pel que fa a acabar d'implantar la gespa artificial que tants maldecaps ha produït en tots els nivells. Per tal motiu, l'esmentat partit tindrà lloc diumenge a partir de les onze i mitja.

Estadi Balear Després d'haver rebut la primera derrota en l'actual competició, un At. Balears totalment devaluat, motivat per sancions i lesions més que importants, rebrà el pròxim diumenge a partir de les 17.30 h. a l'Estadi Balear l'Andratx. Un rival, inferior en teoria, però que molt bé podria donar un gran disgust en haver comprovat que el quadre de Miquel Crespí no és imbatible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.