algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Recopa d'Europa: Jim Jefferies assegura que el Mallorca és un dels millors equips de la competició

«Sortirem a l'atac, però amb prudència»

TOMEU MARTÍ. Edimburg.

L'entrenador del Heart, Jim Jefferies, va parlar pels mitjans de comunicació en concloure l'entrenament del seu equip ahir al matí. El Heart enllestí a la sessió preparatòria els darrers detalls abans del partit que avui enfrontarà el conjunt escocès amb el Reial Mallorca en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la Recopa.

El tècnic escocès es va desfer en elogis pel conjunt de Cúper i l'assenyalà com un dels millors que participen a la Recopa. «El Mallorca és un conjunt molt bo, un dels millors que hi ha en aquesta competició. Té molts bons jugadors. El vaig veure diumenge passat a Mallorca, en el partit contra l'Espanyol i em va agradar molt», explicà. Acte seguit, Jefferies assegurà que la tranquil·litat havia de ser una de les majors virtuts del seu conjunt durant el partit. «Hem de jugar amb molta tranquil.litat, jugarem a l'atac però no d'una manera esbojarrada, sinó amb prudència», assegurà.

No obstant això, el tècnic és conscient que seria molt important aconseguir més de dos gols. «Hem d'intentar marcar més de dos gols. Hem de procurar viatjar a Mallorca amb un avantatge còmode, perquè sinó tindrem dificultats», manifestà. Interrogat sobre qui li fa més por del Mallorca explicà que els davanters eren molt bons i ràpids. «Els dos puntes són molt ràpids, i em fan passar molta pena. També té molta qualitat Stankovic i per sort per a nosaltres Ibagaza no hi serà, però segur que qui el substitueixi també serà bo», va dir.

Jim Jefferies es va lamentar de les moltes baixes que té i va afirmar que a causa de la promptitud amb què s'han de fer les inscripcions per a la Recopa, alguns dels seus jugadors no estan inscrits. «Tindré serioses dificultats per omplir la banqueta», va dir. El tècnic escocès va acabar la seva compareixença fent una crida als seguidors del Heart, perque acudeixin a l'estadi i creïn un ambient de pressió que pugui arribar a intimidar els jugadors visitants. «Alguns jugadors del Mallorca és la primera vegada que juguen una competició europea i seria molt important que el club pressionàs el rival», acabà dient l'entrenador Jim Jeffries.

El tècnic escocès es mostrà així optimista en tot moment, però també prudent.

Jim Jeffries és conscient que superar el Reial Mallorca no serà feina fàcil i que el conjunt d'Héctor Cúper és un equip molt ordenat i que compta amb homes molt perillosos amb la pilota als peus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.