cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Recopa d'Europa: «Hem d'estar tranquils i fer el nostre joc»

Cúper espera un rival difícil, però confia en els seus jugadors per tornar amb un bon resultat a Palma

TOMEU MARTÍ. Edimburg.

El tècnic del Reial Mallorca, Héctor Cúper, va oferir ahir a les dues de l'horabaixa una roda de premsa a una sala del mateix hotel on s'allotja l'expedició mallorquinista a Edimburg, el George's Hotel, per parlar de les poques novetats que hi ha a l'equip de cara al partit d'avui vespre.

Cúper va voler deixar clar que de cap manera el Heart és el clàssic equip que juga a la pilotada de cap a l'àrea, sinó que sap sortir amb la pilota als peus. «El Heart és un equip molt ràpid, i no juga només amb el recurs d'enviar pilotes aèries a l'àrea perquè les rematin Hamilton i Adams, sinó que juguen amb un bon toc i són molt ràpids al contracop», explicà.

Pel tècnic argentí del Mallorca els jugadors rivals més destacats són «Mackarney, que és molt ràpid, Hamilton, Adams i Fulton».

Quant als possibles problemes amb els quals es poden trobar els seus jugadors al partit de demà, com són el fred i la inexperència en competicions europees, el tècnic argentí del Reial mallorca manifestà que «el fred pot ser un problema els primers minuts, però crec que es pot superar. Quant al fet que sigui la primera vegada que el Mallorca juga a una competició europea, crec que ha d'influir positivament. Hi ha certs nerviosismes que un oblida quan comença el partit». A més a més, Cúper afegí que «jo estic molt motivat, ansiós perquè comenci el partit i amb molta confiança amb els meus jugadors».

Cúper va negar que el partit d'avui sigui un «partit més», ja que segons ell és una cosa nova. «Per nosaltres és una cosa nova i no es pot dir el tòpic que és un partit més, perquè t'ho jugues tot a una carta que dura 180 minuts», explicà Héctor Cúper.

En referència a les possibles novetats a l'onze titular, Cúper, com ja és habitual, no va voler donar l'alineació i es va mostrar poc explícit sobre qui serà el substitut del lesionat Ibagaza, però va confirmar que la resta dels jugadors estan tots bé, incloent-hi el lateral Olaizola, que tenia algunes molèsties.

Els periodistes locals interrogaren Hector Cúper sobre si ha fet servir l'exjugador mallorquinista Gabi Amato com a informador per saber més coses del conjunt escocès, a la qual cosa l'argentí va respondre amb un irònic «Amato? Qui és Amato?», a la qual cosa afegí després que «en tenc a bastament amb els informes que em fa el meu segon entrenador i els meus col·laboradors tècnics».

Finalment, el tècnic mallorquinista va mostrar la seva confiança en els jugadors en manifestar que espera que el camp sigui un autèntic infern, però que no el preocupa perquè creu que els seus jugadors ho superaran. «És d'esperar que el camp sigui una cridòria, però crec que que els meus jugadors sabran superar-ho. Cal que estem tranquils mentalment i que facem el nostre joc habitual. Si és així podrem jugar d'igual a igual i fer valer les nostres armes», explicà l'entrenador mallorquinista, Héctor Raúl Cúper.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.