algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Lliga de Campions: La primera defensa del títol

El Madrid debuta avui contra l'Inter com a actual campió

El Reial Madrid obre avui el foc a Europa. Debuta a l'amigable desterrament de Sevilla contra l'Inter de Milà, i defensa la seva condició d'actual campió en un partit amb especial interès, amb un grup d'estrelles que lidera Ronaldo, i que servirà ja a Guus Hiddink per tal de conèixer l'autèntic nivell del Reial Madrid en aquesta campanya.

Ronaldo no arriba afortunadament pel Reial Madrid en el seu millor moment. En el vestuari del Bernabéu ho saben i ho agraeixen. Els seus companys, en especial Simeone i Zamorano, el disculpen. Estar sense jugar durant seixanta dies es nota, comenten els dos jugadors. La seva baixada es deu simplement a la falta de partits. I és que Rony, com li diuen ells a Milà, s'ha guanyat la seva confiança, no tan sols dins el camp, sinó també defora.

Altres, com Hiddink, no se'n fien. Diu Hiddink que el tècnic que compti amb l'opció d'alinear Ronaldo al seu equip surt amb avantatge. El rival sempre té en el camp la sensació de tenir en contra un conjunt de 12 o 13 jugadors. I això és un punt a favor. Hiddink no vol triomfalismes. «La supèrbia és la llavor del fracàs», diu. Avui, doncs, el Reial Madrid sortirà amb humilitat, encara que tengui el títol de campió d'Europa.

Luigi Simoni, el tècnic de l'Inter, viu una sensació d'angoixa similar a la que patí Jupp Heynckes l'any anterior. L'Inter ha fabricat una plantilla a cop de talonari per reconquerir una Copa d'Europa que no guanya des de 1965. La família Moratti i el seu patrocinador Pirelli han apostat fort per veure, com li ocorria també al Reial Madrid, una Copa d'Europa en color i no en blanc i negre.

L'Inter de Sevilla serà un clam madridista. I això que el duel té una dosi d'interès especial, ja que Simeone i Zamorano, ara a l'Inter, són encara idolatrats al Sánchez Pizjuan, en especial pels Biris, el grup de joves que es divertiren amb ells fa anys. «Si em volen fer un partit d'homenatge no ho podrien haver fet millor. Contra el Madrid, a Sevilla i amb els Biris corejant el meu nom a l'estadi», va dir Zamorano.

Per tot quan s'ha vist a l'inici de la temporada, el Madrid està en un millor moment que l'Inter. Hiddink sí ha trobat ja el seu onze ideal. No té un interior dret com ell volia, però ha inventat Raúl perquè ocupi aquest lloc i això li ha solucionat el problema. D'aquesta forma, Mijatovic i Morientes estaran en punta, amb Savio a l'esquerra, de migcampista, i en plena forma. Jarni, suplent en teoria, compta amb problemes musculars a la cama esquerra i fins avui Hiddink no sabrà si pot comptar amb ell a la banqueta.

Alinacions probables: R. Madrid: Illgner, Panucci, Hierro, Sanchís, Roberto Carlos, Raúl, Seedorf, Redondo, Savio, Mijatovic i Morientes.

Inter de Milà: Pagliuca, Galante, Fresi, Bergomi, Cauet, Zanetti, Winter, Baggio, Simeone, Zamorano i Ronaldo.

Àrbitre: Hugh Dallas.

Estadi: Sánchez Pizjuán.

Hora: 20.45 (TVE).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.