muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Bielsa: «No hem sabut aprofitar les ocasions»

Assegurà que havien dominat en el segon temps

El tècnic del Reial Club Esportiu Espanyol, l'argentí Marcelo Bielsa, va comparèixer a la sala de premsa del Lluís Sitajar, després del partit d'ahir, amb cara de pocs amics i es va mostrar poc xerrador.

Bielsa va explicar que el partit, en la seva opinió, havia estat «bastant igualat» i va afirmar que «la diferència ha estat que nosaltres no hem aprofitat les ocasions de què hem disposat, mentre que el Mallorca sí que ho ha fet».

El tècnic de l'Espanyol i futur seleccionador nacional argentí, va dir que «nosaltres esperàvem que el partit es desenvolupàs tal i com ha anat, però la clau per a mi ha estat, a part que no hem sabut aprofitar les nostres ocasions, el Mallorca s'ha posat per davant al marcador i això ha fet que ens esperàs en espais reduïts i ens creàs moltes dificultats. Nosaltres, en canvi, al darrer terç del camp no hem trobat la capacitat d'aprofundir i arribar amb més claredat».

Bielsa va tenir paraules d'elogi per al Mallorca i per al seu entrenador, el també argentí Hector Cúper, tot i que va dir que no l'havia sorprès. L'entrenador espanyolista va explicar també que «la primera part l'ha dominada el Mallorca i la segona l'Espanyol, però ells han aprofitat les ocasions i nosaltres no ho hem sabut fer».

Bielsa, que va explicar que els seus jugadors se sentien decebuts pel resultat, va declarar que tots els canvis que havia introduït durant el desenvolupament del partit tenien una mateixa intenció: «els canvis els he fet perquè l'equip adquirís més agressivitat, ja que als darrers metres ens faltava arribar amb força i quan perdíem de dos gols, calia arriscar».

Finalment, Marcelo Bielsa es va referir al debutant Domínguez. El tècnic va dir que «Domínguez ha estat equilibrat, com la resta, no ha descompensat en defensa i en algunes ocasions s'ha incorporat a l'atac i ha ajudat els jugadors de davant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.