cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El Mallorca B vol continuar imbatut

El filial vermelló juga avui vespre a l'estadi Lluís Sitjar contra el Toledo

El Mallorca B afronta avui una nova revàlida dins la Segona Divisió, després de les dues primeres jornades on el filial vermelló demostrà trobar-se més que preparat per disputar una categoria de gran nivell. Aquest vespre, a partir de les 20.45, serà el Toledo l'equip que visitarà el LLuís Sitjar en el darrer partit de la tercera jornada. El fet que el Mallorca jugàs ahir el seu encontre de Lliga a l'estadi de la plaça Barcelona, ha provocat que l'equip de Jesús Linares hagi de disputar el seu partit avui dilluns.

Davant, es trobarà un conjunt ja clàssic a Segona, el Toledo del tècnic Gregorio Manzano. Els manxecs han començat bé la temporada, amb una victòria i un empat que el fan sumar quatre punts. El Toledo és un equip seriós, molt ben organitzat defensivament i que fa una gran feina al llarg dels noranta minuts. Els davanters Emery i Quini són uns dels jugadors més reconeguts d'una plantilla estructurada per no passar pena per la permanència i, si hi ha sort, per intentar assolir el somni de l'ascens. Cal destacar que Emiliano Carballo deixà dissabte la presidència del Toledo en fer efectiva la venda del seu paquet d'accions a l'empresa Ceratrés.

El Mallorca B realitzà ahir matí a Son Bonet el darrer entrenament previ al partit. La gran novetat de la convocatòria estarà a la banqueta. El porter argentí Leo Franco ha estat cridat per primera vegada per Linares sacrificant així Sergio. La resta dels convocats són: Valbuena, Rondo, Vaqueriza, Potenzoni, Càmara, Sastre, Martí, Braña, Maldonado, Diego, Luque, Ramón, Ivo, Novo i Douglas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.