cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Debut davant l'afició

El club vermelló disputa avui contra l'Espanyol el primer partit de la temporada al Lluís Sitjar

Tot a punt per al debut davant l'afició. El Reial Mallorca es presenta davant els seus incondicionals a la present temporada, avui capvespre (19.30 h) contra l'Espanyol de Marcelo Bielsa, i amb les càmeres de Canal+ com a testimonis.
Han estat dues setmanes d'espera, tot i que la Lliga ja estava en marxa, a causa del partit de la selecció espanyola contra Xipre, i tant els aficionats com els jugadors i el cos tècnic tenien ja moltes ganes que arribàs aquest moment.
Héctor Cúper convocà ahir desset jugadors, en una llista que abans del partit haurà de veure com un dels inscrits és esborrat i restarà a la grada. Els homes que Cúper ha cridat són els porters Carlos Roa i César Gálvez, els defenses Javier Olaizola, Gustavo Siviero, Miquel Soler, Fernando Niño i Vicente Engonga, els migcampistes Lauren, Iovan Stankovic, Ariel Ibagaza, Paco Soler, Óscar Arpón i Lluís Carreras, i els davanters Carlos, Leo Biagini, Chupa López i Dani.
D'aquests desset jugadors sortirà un onze inicial que és ja gairebé assegurat, tot i que Héctor Cúper no va voler ahir confirmar res, tal com és habitual en la seva manera de fer feina. Així, Roa serà a la porteria, amb Olaizola, Fernando Niño, Siviero i Miquel Soler en línia defensiva; Engonga, Lauren, Stankovic i Ibagaza al centre del camp, amb Ariel Chupa López i Dani com a homes més avançats.
Sens dubte la novetat més destacada és la presència, ja anunciada ahir, de Fernando Niño, que serà finalment l'encarregat de substituir el sancionat Marcelino Elena a la línia defensiva al costat de Gustavo Siviero.
Héctor Cúper parlà del defensa, i reiterà la seva confiança en ell de cara al seu debut a Primera. «El primer dia dels jugadors sempre ha d'arribar i demà (per avui) serà el seu. Jo estic tranquil i confii totalment amb Fernando Niño», explicà l'entrenador mallorquinista.
Un altre dels aspectes destacats de la llista de convocats és la presència del català Lluís Carreras, lesionat divendres passat al partit contra la UE Poblera a un turmell, i que aquesta setmana ha entrenat a menor ritme que la resta dels seus companys. Cúper manifestà que el català és gairebé al cent per cent. «Carreras està recuperat, i tan sols té un poc de mal en segons quins moviments, però bàsicament està per poder jugar si és necesari».
Cúper parlà del fet de tenir al davant un equip que és entrenat pel nou seleccionador argentí, Marcelo Bielsa, que no fa molt va tenir paraules de lloança cap a la seva feina al capdavant del Mallorca. De tota manera, Cúper deixà clar que això no li interessa. «Per mi això no té res de particular. Al davant tenc el rival i res més. Que sigui argentí, turc o àrab m'és igual, fins i tot jo vaig tenir durant molts anys el preparador físic Bonini i li tenc molta estima, però no em mourà res. Jo estaré tens i dur per al partit de demà», sentencià.
Quant a la setmana de descans, el tècnic argentí va tornar a reiterar, com ja ha fet al llarg de la setmana, que li hauria agradat més que no s'hagués aturat la Lliga. De tota manera, digué que «hem aprofitat l'aturada per provar coses, i per perfeccionar i assajar el que havíem de provar de cara a aquest primer partit davant la nostra afició», va sentenciar l'entrenador del Mallorca.

Bielsa: «Serà un partit molt complicat»
L'entrenador argentí de l'Espanyol Marcelo Bielsa assegurà ahir, davant el partit que enfrontarà el seu equip amb el Mallorca, que el camí més directe per guanyar «és jugar bé».
El tècnic, acabat el darrer entrenament a Barcelona i abans de viatjar cap a Mallorca, digué que «jugar bé i no guanyar és enganyós. S'ha de jugar bé per guanyar i per aquest camí hem d'orientar la nostra feina d'equip».
El nou seleccionador argentí, que assegurà que espectacle i fites van un al costat de l'altre, cercarà avui un resultat positiu davant el Reial Mallorca. «Un triomf a la primera sortida de la temporada seria molt positiu per a l'equip, no tan sols pels punts, sinó per la confiança que això ens reportaria a tots», explicà Bielsa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.