algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Partits de la jornada

• Andratx-Ferrioler Tenir un bon inici és de vital importància. Així, l'Andratx no es pot permetre una nova travelada, ja que encara no ha aconseguit puntuar i una altra derrota el deixaria en una delicada situació. El CF Ferrioler, just al contrari que els de sa Plana, comptabilitza els partits per triomfs i, fins ara, ha deixat clar que compta amb una plantilla molt competitiva i capaç de qualsevol cosa.
Àrbitre: Murillo Martínez. Hora: 18.00 (avui)


• Santa Eulàlia-UE Poblera El factor camp pot ser determinant entre dos equips que aspiren a estar a la zona tranquil·la de la classificació. La UE Poblera, que dijous passat només aconseguí empatar al Nou Camp davant el Gènova, no es troba en el millor moment, mentre que els eivissencs en el seu primer partit varen ser derrotats pel Gènova. Així, el fet de jugar a Santa Eulàlia pot ser decisiu per als locals.
Àrbitre: Pascual Guillén. Hora: 17.30

• Campos-Manacor El conjunt de Damià Barceló, que no passà de l'empat en el primer partit, aconseguí una clara victòria la setmana passada dins Ferreries. El Manacor, per la seva part, compta també amb una gran plantilla, com ho demostra la classificació "ha guanyat els dos partits. El partit es presenta així sense cap clar favorit. Un dels grans al·licients serà veure, altre cop, l'ara manacorí Femenias a Campos.
Àrbitre: Sánchez Vallés. Hora: 17.45

• Alaior-Constància L'Alaior és un dels sis equips que encara no ha sumat cap punt. Els menorquins no han tingut un bon inici, ja que el dia del debut varer ser derrotats a Los Pinos pel Ferrioler. Una setmana després, l'Atlètic Balears els golejà "reberen sis gols" a Palma. A més, el Constància té un potencial molt superior, malgrat que guanyar en el terreny de joc de l'Alaior mai no ha estat feina fàcil.
Àrbitre: Puigserver. Hora: 18.00

• Vilafranca-Ferreries Un empat a casa amb el Constància i una derrota a Maó no qüestionen, ni molt manco, el projecte que encapçala Guillem Garí i dirigeix Pep Sansó des de la banqueta. Així, el Vilafranca és el màxim favorit al triomf davant un Ferreries que comptabilitza els partits per derrotes. Els menorquins no han de ser problema per als mallorquins, que tenen molta de qualitat.
Àrbitre: Quesada. Hora: 17.30 (avui)


• Gènova-P. Calvià El Gènova, debutant a Tercera Divisió, ha fet un gran inici de temporada i ja suma quatre punts. Ara bé, el Platges de Calvià serà un rival molt complicat, ja que es troba en un excel·lent moment i comptabilitza fins ara els partits per triomfs. Les petites dimensions del camp d'Es Garroveral juguen sempre en favor del conjunt local, que ja sap com desfer-se'n en el reduït terreny de joc.
Àrbitre: Nadal Riera. Hora: 11.30

• Arenal-Sporting Maonès L'Sporting Maonès aconseguí la temporada passada ficar-se entre els quatre primers i jugar així la lligueta d'ascens a Segona Divisió B. Enguany, altre cop, ha aconseguit formar un equip sòlid i amb homes de gran qualitat. El triomf contra el Vilafranca diumenge passat i l'empat a Campos en el debut els han reforçat la moral. L'Arenal, sense punts, ho té així molt difícil i complicat.
Àrbitre: Ribot Riera. Hora: 17.00

• Pollença-Binissalem El Binissalem, que ha tingut un mal inici de temporada, necessita puntuar a Pollença per recuperar la moral i resituar-se a una zona més còmoda de la classificació. El Pollença, per la seva part, compta ara amb tres punts després de golejar a casa el Ferreries i perdre per la mínima (2-1) a na Capellera contra el Manacor. El partit es presenta així molt atractiu i sense un clar favorit.
Àrbitre: Ropero Mir. Hora: 18.00

• Atlètic Ciutadella-Atlètic Balears No hi ha dubte que l'Atlètic Balears és el gran favorit per aconseguir els tres punts en disputa. El conjunt blanc-i-blau, sis punts en dos partits, es troba en un gran moment de forma, tal i com va deixar clar davant en Vilafranca (1-2) dijous passat en partit corresponent a la Copa Federació. Els ciutadellencs, que no es troben en un gran moment, ho tindran molt complicat.
Àrbitre: Pérez Galera. Hora: 18.00 (avui)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.