muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Futbol insular

Serà avui capvespre, a partir de les sis, quan tot el ventall futbolístic de Futbol Base de La Salle s'escampi damunt el rectangle de joc, disposat a realitzar l'acte protocol·lari de presentació oficial. Una entitat lassaliana que ha sofert una dràstica reestructuració a tot els nivells. Tant de direcció com de les diferents plantilles que conformen el ja veterà club. Una vegada finalitzada l'esmentada presentació es disputarà una nova edició del tradicional Memorial Germans Martí i Tarsicio, dues genuïnes institucions dins l'ambient lassalià que encara tots tenim presents a la memòria per l'estimació que en vida es varen tenir. Protagonistes d'aquesta edició el Reial Mallorca, Divisió d'Honor Juvenil, i el conjunt amfitrió de la categoria autonòmica. Partit que s'iniciarà al voltant de les set d'avui vespre.


Soledat
Un gran detall a compte de l'actual directiva del Soledat presidida per Jaume Capellà, s'entrega d'una placa recordatori a l'exjugador blaugrana Miquel Florit, una de les velles glòries de quan el Soledat va militar a Tercera Divisió, en farà aproximadament uns 25. Debut en què l'esmentat exjugador resident a Eivissa s'aprofitarà la disputa de la 4a jornada, el dia 20, a la qual el Soledat li correspondrà visitar l'Eivissa. Així serà més còmode per Florit desplaçar-se fins a Can Misses.


Ferrioler
Sense fer una mica de renou i si molt de trull, s'estan avançant les obres per cobrir de gespa artificial el rectangle de joc del camp de Son Ferriol. Ahir, al capvespre, les màquines anivelladores feren acte de presència al recinte, i com resulta que els rotlos de moqueta encoixinada com així mateix els corresponents a l'ementada gespa ja es troben emmagatzemades a Son Ferriol, ens varen asegurar que com a molt tard, a la jornada corresponent al dia 20 de l'actual, es podrà fer ús del mateix amb ocasió del partit que el Ferrioler ha de disputar contra el Gènova. Per tal que tot sigui una realitat al factòtum Biel Mas, ja només li falta endur-se les maletes al camp, ja que no es mou ni un instant de les obres tan llargament enyorades. I mentrestant, la plantilla entrena a Sant Jordi.


Regional preferent
La Victòria-Son Roca (Baldo Amengual), Independent-Ferrioler (Pérez Granados), Peguera-Felanitx (Soberats Mas), P.Sóller-Alaró (Peña Molina), P. Arrabal-Montuïri (Albiol González), Sóller-Alcúdia (Duarte-Ramírez), Cardassar-Esporles (Bueno Arribas), Calvià-Santanyí (Pérez Díez), Espanya-La Unió (O. Albiol González) i Montaura-Santa Ponça (E. De la Cámara).


Miquel Zamora
El carismàtic davanter del Platges Miquel Zamora és víctima a l'actualitat d'un pinçament a una vèrtebra, que no el deixarà actuar com a mínim durant un mes, ja que el metge especialista li ha recomanat descans absolut. El diumenge a les 11.30 ja no jugarà contra el Gènova.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.