nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Futbol insular

Avui vespre, des de les vuit i mitja, es jugarà el primer partit de la primera eliminatòria de la Copa Federació. Cara a cara, Vilafranca i Atlètic Balears. És el primer plat fort de l'actual temporada si respon a la realitat tot el que s'ha escrit referint-se al potencial d'ambdós rivals. El partit d'anada, que tindrà com a escenari el camp futbolístic de Vilafranca, serà dirigit per Raúl Martín. Malgrat que es tracta d'un dia feiner, es preveu que sigui nombrosa l'afluència d'aficionats, existint com existeix una gran expectació per veure actuar contra el seu antic equip Jaume Vidal, exídol de l'afició blanc-i-blava.


Sa Pobla
Serà des de les 21.00 hores d'avui vespre quan sobre la gespa del poliesportiu de sa Pobla es disputaran els tres punts corresponents al partit ajornat la setmana passada entre la UE Poblera i el Gènova. L'àrbitre del partit serà Duarte Ramírez.


Santa Ponça
Tal com vàrem avançar diumenge passat, amb ocasió de la disputa del partit del campionat de Regional Preferent entre Santa Ponça i Espanya de Llucmajor, per acord de la directiva que presideix Felip Domínguez, es va decidir fer entrega de tota la recaptació pels distints conceptes que va tenir lloc en el camp municipal al nin Pau Planas, objecte aquests darrers dies de molts actes de simpatia i suport. Una vegada que va finalitzar el partit, es va fer recompte de tot quan s'havia recaptat. Les quantitats foren les següents: taquilla i sorteig (47.700), donatiu particular de l'àrbitre Lladó Grau (7.700), donatiu de l'entrenador del primer equip local (10.000). Així, s'aconseguiren un total de 65.400 pessetes que es varen fer arribar als pares del mencionat nin, que de forma simultània i en el mateix horari vàrem tenir la sort de poder saludar a l'Estadi Balear, on el conjunt local jugava contra l'Alaior.


Carol Domènech
Compromesa papereta per debutar com a àrbitre de Segona Divisió B la que tindrà la simpàtica Carolina Domènech en el partit entre el CE Sabadell i l'Ontinyent. L'encontre es jugarà el pròxim diumenge a la Nova Creu Alta de Sabadell. Alguns components de l'equip amfitrió, com Samper i Luque, ja saben com les acostuma a gastar la conseqüent Carol.


Puigserver Trobat
Avui vespre, quasi amb total seguretat, amb motiu de la visita que realitzarà a la nostra illa el president del col·lectiu arbitral espanyol Sánchez Arminio, serà comunicat l'ascens a Segona Divisió B de Matias Puigserver Trobat. Aquest ascens era del tot previsible, ja que s'estava només pendent que el col·legiat gallec Hernán Angulo fes oficial la seva decisió de sol·licitar l'excedència. L'àrbitre gallec ja l'ha demanada i, per tant, tot fa pensar que Sánchez Arminio comunicarà avui de forma oficial l'ascens de Puigserver Trobat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.