algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Decidida la construcció de tres camps de futbol a Palma

Carlos Ripoll i Gaspar Oliver acordaren que el primer dia d'octubre començaran les obres

Carlos Ripoll, tinent de batle de l'Ajuntament de Palma, i Gaspar Oliver, regidor d'Esports, es reuniren ahir al matí amb el plànol de la ciutat sobre la taula.

Es tractava de cercar la millor ubicació per tal de construir tants camps de futbol com fos possible en distints llocs. En principi, ahir s'acordà la immediata construcció de tres camps de futbol a la zona del polígon de Son Castelló.

Els nous camps s'ubicaran en els terrenys municipals que hi ha entre l'autovia d'Inca i el vial que condueix del polígon de Son Castelló cap a Son Oliva. L'Ajuntament de Palma compta en aquesta zona amb un solar de més de 100.000 metres, però només construirà en un primer moment tres camps de futbol amb tot l'equipament necessari "vestidors, bars...".

Ripoll i Oliver varen decidir afrontar la construcció de forma immediata i, en principi, està previst que les excavadores comencin la feina d'aplanar el terreny el primer dia d'octubre. Així, les previsions municipals apunten que a finals del mes de febrer els camps estarien llests per poder-se utilitzar. El destinataris dels tres terrenys de joc no estan encara del tot decidits, encara que sembla clar que el Patronat i el Sant Francesc tenen segura la seva presència a les noves instal·lacions municipals. Aquests dos equips no tenen ara mateix una ubicació fixa, ja que el conjunt del Patronat ha hagut d'abandonar el seu terreny de joc i ara els seus equips entrenen provisionalment en el camp d'herba artificial de Son Moix. El Sant Francesc, per la seva part, utilitza ara el camp municipal de Palmanyola.

D'altra banda, el camp municipal des Secar de la Real no es farà de forma immediata. Ripoll i Oliver varen decidir no donar el sus al projecte de construcció d'un altre camp de futbol en es Secar de la Real, malgrat l'existència d'un gran solar municipal destinat a ús esportiu. La iniciativa, emperò, va quedar ajornada, si més no momentàniament. D'aquesta manera, els equips de La Unió, que milita a Regional Preferent i compta amb distints equips de futbol base, haurà de continuar jugant en el petit Cas Vicari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.