algo de nubes
  • Màx: 17.17°
  • Mín: 12.25°
16°

La Unió continua sense deixar escapar cap punt de Cas Vicari

El Calvià s'avançà en el marcador en el minut 14 de partit

LA UNIÓ 2
CALVIÀ 1

LA UNIÓ: Ramis (1), Gorka (2), Tomeu (1), Vidal (2), Manolito (2), Barrientos (1), Miquel Àngel (1), Pep Mateu (2), Juanjo (1), Dela (3) i Alfonso (1).
Edu (1) per Miquel Àngel, Alberto (1) per Dela i Andrés (1) per Alfonso.
CALVIÀ: Àngel (2), Plasencia (2), Bernadi (2), Beni (1), Fernando (2), Castro (1), Javi (2), Perelló (1), Gálvez (1), Castell (2) i Burgueño (1).
Frontera (1) per Beni i Sevi (1) per Perelló.
ÀRBITRE: Pérez Granado (2), bé. Amonestà Barrientos i Pep Mateu per part de La Unió i Plasencia, Bernadí, Fernando, Javi i Gálvez per part del Calvià.
GOLS: 0-1: minut 14, Javi.
1-1:
minut 50, Alfonso.
2-1: minut 60, Dela.

La Unió continua sense deixar escapar cap punt del Municipal de Cas Vicari i ahir derrotà el Calvià en un partit emocionant, però amb un joc poc brillant.
Des de la xiulada inicial de l'àrbitre els homes de Juan Ramón Gómez sortiren a imposar el seu ritme i seu fou el domini del partit en els primers minuts de joc. Però fou l'equip calvianer que s'avançà en el marcador quan Javi resolgué una jugada embullada dins l'àrea, en la primera aproximació a la porteria de Ramis.
La Unió reaccionà i posà setge al marc defensat per Àngel, però el porter del Calvià amb les seves intervencions evità que arribàs l'empat, sobretot en el minut 16 quan aturà un fort xut de Juanjo a boca de canó. L'ocasió més clara dels locals arribà en el minut 44, quan Pep Mateu, després de sortejar el porter, perdé angle i el seu xut a porta buida sortí fora fregant el pal.
A la represa, La Unió continuà el seu domini i aconseguí capgirar el marcador en només deu minuts, amb gols d'Alfonso i Dela en els minuts 50 i 60 respectivament. El Calvià va protestar a l'àrbitre el gol de l'empat per una possible falta al porter.
El Calvià cercà l'empat a la darrera mitja hora de partit, però mancà frescor als seus davanters.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.