cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Partits de la jornada

• Son Roca-Casa Miss El poliesportiu de Son Ximelis acollirà demà un atractiu partit. Els locals, que iniciaren el campionat amb un clar triomf, no ho tindran fàcil davant el Casa Miss de Fernando Cercós. Els poblers, que perderen a casa dijous contra l'Independent, tenen una plantilla de qualitat.
Àrbitre: Molina Campuzano. Hora: 19.00

• Alaró-Peguera El Peguera, amb un equip molt jove però amb qualitat, es perfila ja com un dels candidats al descens. L'Alaró, amb un equip renovat, debutà amb un apurat triomf, però tot fa pensar que no estarà entre els capdavanters de la Lliga. Així i tot, el locals són els favorits. Àrbitre: Garza. Hora: 18.00

• Sóller-P. Arrabal El fet de jugar sobre l'herba artificial de Can Maiol a Sóller dóna avantatge al conjunt local. Els visitants, que dijous només aconseguiren empatar davant l'Esporles (1"1), ho tindran complicat per puntuar davant un equip amb qualitat però molt jove.
Àrbitre: Arenas. Hora: 19.00

• Santanyí-Cardassar Els locals no es poden permetre una nova derrota, ja que han perdut els dos partits que s'han disputat fins ara. Un triomf del conjunt de Sant Llorenç deixaria el Santanyí en una situació delicada, malgrat que la Lliga és llarga i la «festa» només acaba de començar.
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 18.00

• S. Ponça-Espanya El Santa Ponça, almanco en la teoria, és superior a l'Espanya i, per tant, no ha de tenir dificultats per sumar tres punts més i la seva segona victòria consecutiva. El conjunt de Llucmajor sembla que enguany no és el potent equip de les darreres temporades.
Àrbitre: Lladó Grau. Hora: 19.30

• Felanitx-Ferrioler El Felanitx demostrà dijous una lleugera milloria respecte del primer partit de Lliga, malgrat que sumà la segona derrota consecutiva. En qualsevol cas, la visita del Ferrioler no ha de suposar cap obstacle perquè els des Torrentó sumin el seu primer triomf.
Àrbitre: Molina Gomila. Hora: 17.30

• Montuïri-P. Sóller El primer duel entre líders arriba ja a la segona jornada. Un i altre equip han començat la Lliga de forma excel·lent, malgrat que el fet de jugar en es Revolt dóna un cert avantatge al conjunt local. La qualitat individual del Montuïri pot decidir un partit en qualsevol moment.
Àrbitre: Fernández. Hora: 18.00

• Esporles-Alcúdia L'Alcúdia ha aconseguit formar un bloc compacte, amb homes amb una gran experiència a la categoria. Els homes de Toni González són, així, un dels grans favorits a pujar a Tercera Divisió. Així, el més normal és que l'Esporles no pugui evitar el triomf visitant.
Àrbitre: Pérez Díez. Hora: 17.30

• La Unió-Calvià Les dimensions de Cas Vicari són sempre un element més a favor del conjunt d'Establiments. La Unió, malgrat la derrota de dijous a Sant Llorenç, causà una bona impressió. El Calvià, amb una bona plantilla, no tindrà problemes enguany per obtenir la permanència.
Àrbitre: Pérez Granados. Hora: 18.00

• Independent-La Victòria El triomf del conjunt del Camp Rodó dins sa Pobla davant el Casa Miss, dijous, els converteix en els grans favorits davant l'onze de s'Indioteria. Els visitants, malgrat que a la segona jornada guanyaren el Felanitx, no han mostrat fins ara un nivell òptim de joc.
Àrbitre: Daza Blanco. Hora: 11.30

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.