algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Duel d'invictes entre Montuïri i Port de Sóller

El Son Roca s'enfronta al Casa Miss a les 19.00 hores

Montuïri i Port de Sóller juguen demà en Es Revolt el partit més atractiu de la jornada, ja que ambdós conjunts són els dos únics que han comptabilitzat dues victòries.

El Montuïri, que dijous superà el Peguera per un clar zero a tres, ha aconseguit superar la porteria rival en set ocasions i no ha rebut un sol gol. El Port de Sóller, per la seva banda, du sis gols a favor i només un en contra. Així, amb aquestes dades estadístiques, el partit es presenta força atractiu. En principi, el fet que el partit es disputi en es Revolt dóna un cert avantatge al Montuïri.

Un altre partit interessant és el que disputaran a Son Ximelis el conjunt local que rebrà la visita del Casa Miss. El conjunt de sa Pobla, malgrat que dijous va ser derrotat per l'Independent, té un equip compensat i amb possibilitats. El Son Roca no ho tindrà gens fàcil.

El Cardassar, tercer a la classificació, visita un necessitat Santanyí. El conjunt local, que suma ja dues derrotes, no pot tornar perdre. Els de Sant Llorenç són un rival complicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.