algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Lliga de Campions. El Madrid jugarà en el Sánchez Pizjuán

El Comitè d'urgència de la UEFA ratificà la sanció d'un partit

El Reial Madrid va decidir ahir horabaixa que jugarà el partit de la Lliga de Campions contra l'Inter de Milà a Sevilla, després que el Comitè d'Urgència de la UEFA ratificàs ahir la sanció imposada al Reial Madrid amb motiu dels incidents que tingueren lloc a les semifinals de la Lliga de Campions de la passada temporada.

La UEFA no admeté la petició presentada pel club blanc d'ajornar la sanció d'un partit de clausura del seu estadi perquè no coincidís amb el partit de l'Inter, cosa que suposarà una important pèrdua econòmica per al club de Lorenzo Sanz.

Els directius del Reial Madrid es decidiren finalment pel Sánchez Pizjuán de la capital andalusa, especialment per la seva bona comunicació amb Madrid, ja que s'espera un desplaçament massiu d'aficionats per poder presenciar en viu aquest partit.

Amb aquesta decisió adoptada per la directiva blanca serà la segona vegada en la història del Reial Madrid que aquest club disputi un partit de Copa d'Europa a terres andaluses. Anteriorment, en la temporada 1976-77, s'enfrontà al Bruixes a La Rosaleda de Málaga. En aquella ocasió el club madrileny fou sancionat amb dos partits de clausura del seu estadi després dels incidents ocorreguts en el partit d'anada de les semifinals de la Copa d'Europa de la temporada anterior contra el Bayer Munic, quan un espectador agredí sobre la gespa l'àrbitre austríac Linemayer, una vegada finalitzat el partit amb empat a un gol.

El primer d'aquells dos partits el jugà a l'estadi Luis Casanova, mentre que el segon es disputà a La Rosaleda. Aleshores, el Madrid no pogué passar de l'empat a zero i quedà eliminat davant el conjunt del Bruixes belga, ja que perdé el partit de tornada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.