muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
17°

Partits d'avui

• Casa Miss-IndependentEl Casa Miss Jotul intentarà avui repetir victòria en la segona jornada, i tindrà al davant un rival que es presenta escaldat del seu debut. L'Independent perdé per un contundent 0-5 i segur que vol esborrar aquesta mala imatge oferida davant el seu públic en el dia de la seva estrena a la nova temporada.
Àrbitre: P. Granados. Hora: 21.00

• Peguera-Montuïri Peguera i Montuïri es presenten al partit d'avui vespre amb debuts molt diferents a la competició, ja que en la primera jornada de Lliga disputada aquest passat cap de setmana, els primers perderen a Can Mayol per un clar 4-1, mentre que els visitants derrotaren el CE Ferrioler per un contundent 4-0.
Àrbitre: D. la Cámara. Hora: 21.00

• Alcúdia-Santanyí El conjunt local rebrà avui vespre un Santanyí que el passat cap de setmana perdé a casa seva en el debut a la present temporada, davant la Penya Arrabal per la mínima, mentre que l'Alcúdia va caure derrotat de manera contundent en el terreny de joc de La Unió per un marcador final de 5-0.
Àrbitre: G. Alcàntara. Hora: 20.30

• Calvià-Santa Ponça Els dos conjunts s'enfronten a aquesta segona jornada de la present temporada després d'haver aconseguit empatar a un gol a la primera jornada de Lliga el passat cap de setmana. El Calvià ho va fer en el terreny de joc del Montaura, mentre que el Santa Ponça va rebre el Cardassar en el seu camp.
Àrbitre: F. Carrió. Hora: 21.30

• Espanya-Montaura El combinat de Llucmajor s'estrena avui vespre en la present temporada després que el passat cap de setmana va ser l'equip designat a gaudir de jornada de descans. El Montaura, per la seva banda, arriba després d'empatar al seu camp davant al Calvià a l'inici de l'actual competició.
Àrbitre: B. Martorell. Hora: 20.30

• P. de Sóller-Sóller Sens dubte el partit més atractiu i emocionant de la jornada. Port de Sóller i Sóller disputaran un partit de màxima rivalitat i de debut històric, ja que mai no s'havien enfrontat aquests dos equips de la Vall de Sóller. A més, no hi haurà local ni visitant, ja que els dos equips juguen a Can Mayol.
Àrbitre: A. Gonzalez. Hora: 20.30

• Penya Arrabal-Esporles La Penya Arrabal intentarà aquesta segona jornada de Lliga continuar amb la bona ratxa iniciada el passat cap de setmana, quan derrotà el Santanyí per la mínima al terreny de joc d'aquest darrer, mentre que l'Esporles vol refer-se del fort cop rebut al seu cap pel Port de Sóller (0-3).
Àrbitre: Lillo Martín. Hora: 20.30

• Cardassar-La Unió El conjunt visitant té al davant l'oportunitat de situar-se com a líder en solitari si aconsegueix una victòria clara davant el Cardassar, una vegada el Son Roca, gaudeix de jornada de descans. Els locals per la seva banda arriba després d'aconseguir un important empat al camp del Santa Ponça.
Àrbitre: Maisanava. Hora: 20.00

• La Victòria-Felanitx La Victòria i Felanitx disputaran un emocionant partit en el qual els dos equips intentaran rescabalar-se de la derrota patida en la primera jornada de Lliga. El conjunt local perdé per la mínima davant l'Alaró, mentre que els visitants ho varen fer per la mateixa diferència a casa seva davant el Felanitx.
Àrbitre: S. Pérez. Hora: 21.00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.