algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Futbol insular

La Federació Balear de futbol està disposada a col·laborar al límit de les seves possibilitats amb l'objectiu que s'incrementi la recaptació popular que faci possible la cura del nin mallorquí Pau Planas. Per aquesta raó (segons l'escrit que feren arribar a la redacció) ha organitzat un partit de futbol que disputaran en el Camp Municipal de Binissalem la Selecció Balear «A» (integrades per futbolistes sèniors que faran la presentació de cara a futur esdeveniments) i el Reial Mallorca. També tindrà lloc un altre partit de Futbol Sala federat, al Palau Municipal d'Inca , entre l'A.D. Inca i Interviu. Oportunament s'informarà de les dates.


Àrbitres de 3a. Divisió
Els partits de 3a. Divisió, corresponents a la Segona jornada seran els següents: Avançats a dissabte dia 5, Sp. Maonès-Vilafranca (Munar Gelabert), Ferrioler-Ciutadella (González Navarro), At. Balears-Alaior (Llompart Pou), Ferreries-Campos (Martorell Coll). Ja en diumenge, Platges-Andratx (Caballero Àlvarez), Constància-Arenal (Guardiola Rotger), Manacor-Pollença (Moreno Martínez), Binissalem-Soledat (Martín García). El partit Poblera-Gènova (Duarte Ramírez), ha estat ajornat fins al dimecres dia 9, a partir de les 21.00 a sa Pobla.


Sant Francesc
Divendres, dia 4, a les instal·lacions futbolístiques de Palmanyola, tindrà lloc l'acte protocol·lari de presentació dels deu equips del C.E Sant Francesc. Acte que s'iniciarà a les vuit del vespre i que es confia que arribi envoltat de molta atracció.


Xisco Serra
Es troba internat a la clínica de Son Dureta, el nostre bon amic, president de l'U.E Poblera, Xisco Serra, a causa d'unes molèsties que l'obligaren a passar per una sèrie de proves necessàries canalitzades a una ràpida recuperació. Una recuperació que des d'aquesta redacció d'esports li feim arribar amb el desig que sigui el més ràpida possible.


Torneig Agricultura
Serà el proper divendres dia 4 quan es disputi sobre la ben curada herba del Poliesportiu de sa Pobla, el XXV Torneig de la Agricultura. Protagonistes de luxe, el Mallorca de 1a. Divisió i l'U.E Poblera. Partit que començarà a les vuit i mitja del vespre. Continuarem informant ja que, Emilio Collado (president en funcions) ens té reservades immillorables notícies.


Jaume Vidal
Segons feia constar ahir un rotatiu esportiu barceloní, és molt factible que, en breu, el davanter del Vilafranca Jaume Vidal es traslladi a Figueres, amb l'objectiu de condicionar el seu ingrés a la plantilla de l'equip empordanès. Té moltes possibilitats de no tornar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.