algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

El Madrid aconseguí una victòria clara

El Vila-real aconseguí avançar-se en el marcador

R. MADRID 4
VILA-REAL 1

R. MADRID: Illgner; Panucci, Hierro, Sanchis, Roberto Carlos; Raúl, Seedorf, Redondo, Savio; Mijatovic i Morientes.
Jarni per Mijatovi, Guti per Sanchís i Ivan Camp per Hierro.
VILA-REAL: Palop; Pascual, Robert, Serer, Arregui; Gerardo, Albelda, A. Díaz, Alfaro, Craioveanu i Moisés.
Angel Luis per Alfaro, Alberto per Craioveanu i García Sanjuan per A. Díaz.
ÀRBITRE: Brito Arceo (Comitè canari). Amonestà Panucci i Mijatovic, del Reial Madrid. Expulsà Moisés en el minut 49 per doble amonestació.
GOLS:
0-1:
minut 3, Craioveanu, de cap, remata una centrada de Moisés des de l'esquerra.
1-1: minut 35, Raúl, de potent xut.
2-1: minut 50, Mijatovic, de dispar ras.
3-1: minut 59, Savio aprofita una passada de Morientes.
4-1: minut 68, Raúl espitja una centrada de Hierro.
INCIDÈNCIES: Un seguidor del Vila-Real va patir un infart i va ser traslladat a un centre hospitalari. Alfaro i Craioveanu es varen haver de retirar lesionats. Sacchi i Víctor Fernández presenciaren el partit des de la graderia.


El Reial Madrid acabà el seu primer partit de la temporada amb una victòria clara i rotunda, amb un equip que acabà jugant amb sis esquerrans, que varen ser set als darrers minuts amb la incorporació d'Ivan Campo.
Roberto Carlos, Jarni, Raúl, Morientes, Guti i Savio. Sis homes que tenen un guant a la cama esquerra. Amb aquest argument a ningú no li pot sorprendre que aquest equip carregui el joc per aquella banda. Ahir, la prova sortí bé a Hiddink, amb Raúl convertit en improvisat interior dret.
El Vila-Real es presentà amb la precaucions normals. Irulegui plantà una línia de cinc. Als tres minuts, i mentre els socis del Madrid encara miraven el remodelat Santiago Bernabeu, Craioveanu inaugurà el marcador.
Des d'aquell moment, el conjunt groc es va convertir en un frontón amb Moisés com a home més avançat. Els de Hiddink ho intentaren tocant i tocant la pilota. El gol havia d'arribar i va ser Raúl l'encarregat de fer-lo.
L'expulsió de Moisés, just en començar la segona part, va ser definitiva. Mijatovic, poc després, va desfer la igualada i el Madrid es va quedar així amb el camí cap al triomf lliure.
El conjunt blanc encara va tenir temps de fer dos gols més i fer gaudir els seus incondicionals d'un bon espectacle. El Vila-Real, per la seva banda, ja tenia prou feines per evitar que els blancs aconseguissin una golejada encara major.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.