cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Futbol insular

S'han acabat les sessions de preparació en pla orientatiu. Des d'avui, tot ja serà oficial tant a Tercera Divisió com igualment a Regional Preferent. De forma progressiva, la resta de categories s'afegiran fins que la temporada s'hagi iniciat per a tothom. Avui dissabte, tindran lloc cinc partits de Tercera Divisió: Gènova-Penya Esportiva Santa Eulàlia, Andratx-UE Poblera, At. Ciutadella-Platges de Calvià, Campos-Sporting Maonès i Soledat Manacor. A Preferent tindran lloc l'Independent-Son Roca i el Santanyí-Penya Arrabal.


Santa Ponça
Serà demà diumenge quan tengui lloc l'acte oficial de presentació de totes les plantilles del CE Santa Ponça. L'acte començarà a les 18.00 hores. Una desfilada multicolor que de ben segur serà presenciada per infinitat d'incondicionals i la directiva al complet, que podeu esperar que els cau la bava. Posteriorment, a les 20.30 hores, s'iniciarà el partit de competició oficial de Regional Preferent entre el conjunt amfitrió i el potent Cardassar, que l'any passat baixà de Tercera Divisió. Es tracta d'un rival molt delicat en aquests inicis de temporada. Així, Tolo Vich s'haurà de jugar tota la seva experiència perquè els tres primers punts quedin a Santa Ponça. L'àrbitre del partit serà Gómez Alcàntara.


Toni Quetglas
Ens referim a un entranyable personatge. Un dels directius causants que el futbol regional agafàs la importància que fa més de vint-i-cinc anys va arribar a eclipsar les categories superiors. Ens referim a Toni Quetglas, president durant molts d'anys del Margalidà, aquell mític club més conegut com «Els milionaris», tot perquè els seus efectius varen començar a cobrar algun efectiu monetari, cosa totalment desconeguda en aquella època. Ara, l'Ajuntament de Santa Margalida ha convidat tots els aficionats en general perquè acudeixin avui horabaixa, des de les 17.00 hores, a les instal·lacions futbolístiques on es procedirà al descobriment d'una gran placa que farà referència a la nova denominació del camp municipal Antoni Quetglas. Es tracta d'un homenatge sincer a qui tan alt va arribar a situar el pavelló futbolístic margalidà, juntament amb els seus fidels Ramon, Joan Monjo, Matas i molts d'altres. A continuació tindrà lloc un 3x1 en el qual participaran els conjunt de veterans del Mallorca i el Margalidà, a més de l'equip local de Primera Regional. L'acte promet ser molt espectacular i ple d'emotivitat. I en el Bar Arachu, seu històrica de tan entrenyable entitat, saben de sobres que tot això serà realitat.


SE Eivissa
L'actual tècnic Tolo Darder, recentment escollit per responsabilitzar-se de la plantilla de la SE Eivissa, ho té difícil quan falten vint-i-quatre hores per disputar el primer partit de Lliga contra el Binissalem. Ahir divendres, només comptava amb tretze jugadors, tres d'ells porters. I si bé la nova directiva li ha promès urgents reforços és molt complicat saber d'on els treuran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.