algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Mallorca s'estrenarà a la Recopa amb el Heart of Midlothian

L'equip d'Héctor Cúper jugarà dia 17 de setembre a Edimburg i dia 1 d'octubre a Palma

93876
La plantilla del Heart of Midlothian compta amb importants jugadors.

Ahir va ser un dia històric per al Reial Club Mallorca ja que, per primera vegada en la seva història, va entrar en el sorteig d'una competició europea i, dia 17 de setembre, s'enfrontarà, a Edimburg, amb el Heart of Midlothian, el tercer equip important de la Lliga escocesa després del Glasgow Rangers i del Glasgow Celtics.

Precisament aquest equip, el Heart of Midlothian, entrenat per Jim Jeffreix, va eliminar a la passada final de la Copa d'Escòcia el poderós equip del Glasgow Rangers, on milita l'exmallorquinista Gabriel Amato.

El director de relacions exteriors del Mallorca, Ramon Servalls, va presenciar el sorteig en directe, immers dins el famós glamour de Mònaco, i afirmà que està «content perquè el Mallorca ja és conegut fora d'Espanya». «Sembla que tot Europa va veure la final de la Copa del Rei i quedaren admirats perquè tothom me'n fa referència», afirmà il·lusionat, Servalls.

Sobre el primer rival de l'equip mallorquí a la Recopa, el Heart of Midlothian escocès, Servalls es mostrà diplomàtic en la seva opinió: «Cap equip arriba a la Recopa per casualitat i, per això, tots els equips s'han de respectar. L'equip del Heart ja ha participat en competicions europees i, per tant, és un equip amb experiència. Hem de confiar en la feina de Cúper i el bon equip que ha tornat a fer enguany. L'important són les nostres pròpies forces» i afegí que «hem tingut sort de jugar el primer partit a Edimburg». El partit de tornada serà, al Lluís Sitjar, el primer d'octubre.

Servalls ja va mantenir contactes ahir amb alguns membres del Heart, els quals «estan molt animats per venir a jugar a Palma. Ja ens han comentat que volen facilitar les coses perquè els seus aficionats venguin a l'Illa», digué. Uns aficionats, però, que no tenen res a veure amb els hooligans anglesos ni el seu caràcter violent.

Joan Frontera també va començar ahir a fer les diligències oportunes per facilitar el desplaçament de l'expedició mallorquinista i dels periodistes, així com dels aficionats, a la terra del whisky. Segurament hi haurà un xàrter que sortirà uns dies abans del partit perquè els aficionats puguin fer turisme, i un altre, pels periodistes i els jugadors, només per anar i tornar. Segons comentà Frontera, «intentarem que hi hagi, però, tres xàrters per evitar problemes».

Per la seva banda, la plantilla no va mostrar-se gens encuriosida ahir, després de l'entrenament, pel resultat del sorteig, ja que, segons afirmaren, la seva preocupació és, únicament i exclusivament, el partit de Lliga de diumenge contra el Salamanca. Un partit que comptarà amb la presència de Xavier Olaizola, que no va poder participar, des de la gespa, de les dues victòries sobre l'equip blau-grana que donaren el títol de la Supercopa al RCD Mallorca.

D'altres enfrontaments en aquesta primera ronda de la Recopa d'Europa són el Levski Sofia contra el FC Copenhaguen, el Chelsea anglès contra l'equip suec del Helsingborg, el Besiktas contra l'Spartak Trnava, el Rapid de Bucarest contra el Valerenga, el Partizà de Blegran contra el Newcastle United o el París St Germain contra el Maccabi Haifa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.