algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Els espanyols no ho tindran fàcil a la Lliga de Campions

Al Barça li toca el grup més fort mentre que el Madrid tindrà l'Inter com a principal rival

El FC Barcelona ha tornat a ser, entre els equips representats de la Lliga espanyola, el menys afavorit pel sorteig de la Lliga de Campions que es va celebrar ahir a Montecarlo.
Els blau-granes han quedat enquadrats al grup D, juntament amb Bayern de Munic, el Manchester United i el Brondby de Dinamarca.
Por la seva part, l'Athlètic de Bilbao jugarà al grup B, i tindrà com a rivals la Juventus, el Rosenborg noruec i el Galatasarai d'Istambul. Mentrestant, el Reial Madrid lluitarà en teòria, per al primer lloc del grup C amb l'Inter de Milà de Ronaldo, Roberto Baggio, Simeone i l'exmadridista Zamorano entre d'altres figures. Aquest grup el completen l'Sturn Graz austríac i l'Spartak de Moscou.
Les reaccions davant el resultat del sorteig no es feren esperar. Així, el directiu blau-grana Amador Bernabéu, representant del FC Barcelona a Montecarlo, considerava ahir que el seu equip ha estat enquadrat al grup més difícil de la competició. «No tenim por de cap rival, peró sí un enorme respecte a tots. El que està clar és que al nostre grup està assegurat el bon futbol. El grup és fortíssim, però segur que si demanau a la resta d'equips pensaran el mateix que nosaltres.
Lorenzo Sanz, president del Reial Madrid, tampoc no es mostrava massa satisfet després del sorteig, sobretot pel fet que el seu equip hagi de complir la sanció d'un partit de clausura del seu estadi precisament amb ocasió de la visita de l'Inter de Milà, en el seu debut a la competició.
Sanz confia encara que al proper dimarts, el Tribunal d' Arbitratge del COI admeti les al·legacions del Reial Madrid i llevi el partit de suspensió arran de la tomada de la porteria al Bernabeu, a les semifinals de la passada Lliga de Campions.
Un altre aspecte negatiu serà que part dels doblers que la visita de l'Inter proporcionaria al club, en concepte de taquilla, es perdran si el partit es juga, tal com està previst a l'estadi Sánchez Pizjuán. Quant als rivals, Sanz comentà que «podria haver estat pitjor però que no cal confiar-se».
Per la seva banda, Luis Fernández, entrenador de l'Athletic, manifestà que aquesta Lligueta serà, sobretot, per tal que els aficionats de San Mamés gaudeixin amb la visita d'equips com la Juventus.
Els partits de la Lligueta començaran el 16 de setembre i acabaran el 9 de desembre. Es classificaran per a quarts de final, els 6s campions de grup i els 2 millors segons.

Enguany seran tres

Enguany seran tres els representants de la Lliga els qui lluitaran en la màxima competició per clubs del futbol continental. En primer lloc, el Reial Madrid, actual campió de la competició que intentarà defensar el seu títol i fer-se amb la seva setena Copa d'Europa, un autèntic rècord. Per altra banda, un Barça que malgrat no ha començat massa bé aquesta temporada, a la qual ja ha perdut la Supercopa d'Espanya davant el Mallorca, sempre surt com uns dels favorits per aconseguir el títol. Per acabar l'Athletic mirarà d'arribar lluny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.