muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Clemente convoca Toni Prats

A més del mallorquí, Ezquerro i Salgado convocats davant Xipre

El seleccionador espanyol de futbol, Javier Clemente, va donar ahir a conèixer la llista de 18 jugadors convocats pel partit de classificació de la Eurocopa del 2000 davant Xipre, el pròxim dia 5 de setembre, en la qual destaquen com a principals noves la presència de l'exmallorquinista Santi Ezquerro, de l'Athletic de Bilbao, del porter mallorquí del Betis Toni Prats i del defensa del Celta Michel Salgado.
La resta de jugadors convocats són Alkorta, Etxeberria (Ath. Bilbao), Aguilera i Kiko (At. Madrid), Abelardo, Luis Enrique, Nadal i Sergi (Barça), Alfonso (Betis), Amor (Fiorentina), Hierro, Morientes i Raúl (Real Madrid), Aranzábal (Reial Societat), i Cañizares (València).
La convocatòria de Prats es deu, segons explicà Clemente, al fet que vol provar nous porters, encara que confirmà Cañizares com a primer porter de la selecció i Molina com a segon.
Quant a les absències d'altres jugadors, com Iván Campo, Guerrero o Celades, va dir que en el Mundial comptà amb 22 homes, però que aquesta vegada només podia convocar 18.
El tècnic de Barakaldo es va referir al grup en el qual Espanya està inclosa per disputar la classificació de l'Eurocopa del 2000, juntament amb Àustria, Israel, Xipre i San Marino. «És un grup complicat perquè són molt pocs equips i una derrota pot fer perillar la classificació, encara que esperam passar», comentà.
Clemente va reconèixer que després de l'eliminació d'Espanya en el Mundial de França li va passar pel cap la idea de dimitir. No ho va fer per l'excel·lent relació que manté amb els jugadors, així com pel suport de la Federació i de part de l'opinió pública que, segons ell, ha pogut comprovar durant les seves vacances.

Prats: «Encara no puc creure que Clemente m'hagi cridat»

Un Toni Prats sorprès, i encara incrèdul, rebia ahir, al voltant de les tres de l'horabaixa, la notícia de la seva convocatòria per al partit amistós que la selecció espanyola jugarà davant Xipre el proper 5 de setembre.
Els companys d'Última Hora Ràdio, Miquel Alzamora i Tomeu Terrasa, eren els encarregats de fer arribar al de Capdepera la decisió del seleccionador nacional Javier Clemente. «Encara no m'ho puc creure, acab d'arribar a ca meva i el primer que em diuen és que he estat cridat per Clemente. La veritat és que no m'ho esperava», manifestà l'actual porter del Betis. Prats reconegué que qualque vegada li havia passat pel cap la posssibilitat de ser seleccionat peró «pensava que era un tren massa difícil d'agafar». El mallorquí, emperò, es mostrava prudent. «Som conscient que Clemente vol provar gent. Ara m'ha tocat a mi així com a la propera convocatòria li pot tocar a un altre. Aquest fet em donarà força de cara al futur, però hauré de continuar fent feina al meu club, dia darrere dia», afegí Prats, que va tenir ocasió de parlar en directe amb el seu exentrenador Jaume Bauzà, qui li donà l'enhorabona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.