• Mín: 16°
16°

El Palmer Palma es retroba amb la victòria a Melilla

Palmer Alma Mediterrània Palma 82-89 Melilla Sports Capital

El Palmer Alma Mediterrània Palma aconsegueix la segona victòria de la temporada, la primera enfora de Son Moix, després d'arribar a la pròrroga a la casa del Melilla.

El Palma ha demostrat aquest divendres que és capaç de sofrir i que encara té esperances. L'equip mallorquí ha guanyat 82-89 al Melilla Sports Capital en un partit en el qual el conjunt de Palma han sabut mantenir-se ferme en moments complicats i sense poder comptar amb jugadors importants en la part final.

Wes Van Beck va assumir la tasca ofensiva de l'equip, acabant el partit amb 29 punts en 30 minuts de joc. Finalment, el gran partit del jugador americà va ser clau perquè el Palmer Palma forçàs la pròrroga i Després s'acabés emportant la victòria.

Els mallorquins no guanyaven des del passat 9 de novembre quan derrotaren (81-65) al Juristi ISB.

Melilla Sports Capital: Gaizka Maiza (18), Álex Mazaira (11), Amaury (14), Adrián Chapela (7), Niko Rakocevic (16). También jugaron Álex Llorca (4), Pablo Sánchez (2), Dedovic (4), Mou Barro (6), Fausto Ruesga (0)

Palmer Alma Mediterrànea Palma: Elijah Brown (0), Marc Peñarroya (13) Pavel Marinov (13), Tomas Pavelka (5), Olle Lundqvist (18). También jugaron Wes Van Beck (29), Kostas Kostadinov (7), Robert Cosialls (0), Joan Feliu (0), Amadi ikpeze (4).

Parcials: 16-18, 21-19, 22-17, 17-22, 6-13

Àrbitres: Rios Marcos, Marqueta Gracia y Areste Giralt. Eliminats per faltes personals Álex Llorca, Gaizka Maiza, Elijah Brown, Wes Van Beck. Assenyalaren tècnica a Elijah Brown, a la banqueta del Palmer Palma i a la del Melilla Sports Capital.