algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

L'ACB, la Fundació Rafa Nadal i Miquel Montoro s'uneixen en contra de l'assetjament escolar

L'ACB i la Fundació Rafa Nadal uneixen forces en la seva lluita contra l'assetjament escolar, el qual qualifiquen de «monstre amb cara de nin» que és present sobretot a les escoles.

Al llarg d'aquesta temporada, l'ACB i la Fundació Rafel Nadal organitzaran jornades en els centres Fundació Rafa Nadal de Palma i València per conscienciar a nins i nines sobre l'assetjament escolar i en especial sobre els perills de l'assetjament virtual.

El primer esdeveniment es durà a terme aquest dijous 25 de novembre en el Centre Fundació Rafa Nadal a Palma, on es faran dos torns en funció de l'edat i es comptarà amb dos especialistes en la matèria.

També seran a l'esdeveniment Miquel Montoro, que s'ha unit a 'Actuam contra el Bullyng', i els jugadors de la Lliga Endesa Víctor Claver (València Basket) i Rafa Martínez (BAXI Manresa), així com la jugadora de la Lliga Femenina Endesa, Cristina Ouviña (València Basket).

A finals de 2019, l'ACB va posar en marxa 'Actuam contra el Bulling', una campanya en la qual encara cerca conscienciar i lluitar contra l'assetjament escolar. Durant els primers mesos es realitzaren esdeveniments presencials dirigits a milers de nins i nines i més tard es feren a escoles a través de les estrelles de la competició amb el 'Quintet contra el Bullyng'.

Ara, a la tercera temporada, 'Actuam contra el Bullyng' se centra en una problemàtica cada vegada més real i perillosa, el 'ciberbullying'. Per això ha incorporat com a sext home a Miquel Montoro, que té un missatge en contra de l'assetjament escolar i s'ha convertit en viral a les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.