algo de nubes
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 7.61°
16°

La Plataforma per la Llengua denuncia la manca de sensibilitat de Movistar+ cap al client catalanoparlant

El drets de retransmissió del bàsquet han canviat de mans després de 30 anys en poder de la televisió pública catalana i passen a engrossir l’oferta de Movistar+. Amb aquest canvi, les retransmissions esportives en català desapareixen definitivament de la graella televisiva ja que Movistar+ les emetrà en el seu idioma preferent, el castellà.

La Plataforma per la Llengua denuncia en un comunicat que «la companyia telefònica discrimina el català en relació al castellà en les retransmissions esportives». L'ONG del català explica que «El passat mes de juliol, arran de la fusió de Movistar amb Canal+, ja varem sol·licitar a través del Futbol Club Barcelona que el català fos la llengua preferent en territori de parla catalana, però la realitat és que no només no s’ha complert aquesta demanda sinó que, a més a més, el català ha passat a ser la tercera opció d’idioma en aquesta plataforma, per darrera de la retransmissió de ràdio de la cadena SER».

La Plataforma per la Llengua considera que amb l’aparició d’aquestes noves plataformes audiovisuals «els drets lingüístics dels catalanoparlants queden trepitjats» i insta «el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, com a autoritat reguladora independent en l’àmbit de la comunicació audiovisual pública i privada amb plena independència del Govern de la Generalitat, que vetlli pels drets lingüístics dels teleespectadors catalans i que reguli l’emissió des d’aquestes noves plataformes, en base a la manca de pluralitat lingüística en les seves emissions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xim, fa mes de 8 anys

I que esperàveu.

Movistar discrimina SEMPRE els seus clients. Són un esbart de lladres, mentiders, timadors,...
Amb el consentiment de l'autoritat competent.

Per tant això només és una altra goteta dins la mar.

Valoració:6menosmas
Per Minoentender, fa mes de 8 anys

P.T.P. Apuntas maneras. King Jom-Un no lo habría hecho mejor.

Valoració:0menosmas
Per Estorat, fa mes de 8 anys

De veritat algú pot qualificar de manca de sensibilitat de Movistar+ cap al client catalanoparlant que al menú d'idiomes, a l'hora de veure un partit de futbol, el català hagi passat a estar al nombre 3 en lloc d'estar al nombre 2? Perquè aquesta és s'unica implicacó que té que el català hagi passat a ser la tercera opció d’idioma en aquesta plataforma, per darrera de la retransmissió de ràdio de la cadena SER

Valoració:-7menosmas
Per dariofo, fa mes de 8 anys

Minientender no els hi facis ni p. Cas... domes faltaria que no poguessis escriure com te passi pels orgues en aquest diari o aqualsevol altre.
Força company

Valoració:-17menosmas
Per Cucut, fa mes de 8 anys

Mallorquín: Tú si que no serveixes per a res. Ni per home!
Cloquejar i res més...Ja ho demostrares.

Valoració:4menosmas
Per Cucut, fa mes de 8 anys

Mallorquín: Tú si que no serveixes per a res. Ni per home!
Cloquejar i res més...Ja ho demostrares.

Valoració:5menosmas
Per mallorquin, fa mes de 8 anys

Pa el Ruperto alias Ropit

Majete, gente como tú si que no sirve para res de res

Valoració:1menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Los Rotarios serán todo lo cultos que sean y harán sus reuniones en inglés, alemán, chino o árabe, pero los de Movi-Star prefieren, naturalmente, el español para las transmisiones deportivas, en detrimento del catalán. Puede llegar a más gente .No veo qué pintan los Rotarios en todo esto de las transmisiones deportivas.

Valoració:0menosmas
Per Ropit:, fa mes de 8 anys

A Salvador: Idò els Rotaris de Mallorca, gent culta i selecta, celebren les seves Juntes i Reunions ...en anglès!
I tant de "español", "español", i resulta que aquí i tot ja tampoc serveix per segons que.

Valoració:26menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Y encima lo solicitaron a través del F.C.Barcelona. Pues que se jodan. En español llegará a mucha más gente y se respetarán los derechos lingüísticos de muchos millones de hispanohablantes.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente