• Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

La reacció dels inquers arriba tard (88-81)

Els homes de Xavi Sastre dominaren durant la segona part, sense aconseguir capgirar el marcador advers a Lleida

CE LLEIDA 88
LOGITRAVEL MCA. 81

CE CIUTAT I PROVÍNCIA DE LLEIDA: Fran Vàzquez (19), Norris (8), Alfons Alzamora (12), Ramsdell (8), Feliu (9) -cinc inicial-, Kale (4), Villacampa (1), Jorge (1), Simeon (11) i Detrick (9)..21/39 llançaments de dos punts, 11/22 triples, 13/17 tirs lliures, 30 rebots (4 d'ofensius), 11 pilotes perdudes i 27 faltes personals, més una tècnica.

LOGITRAVEL MALLORCA-INCA
: Shaun Green (14), Levi Knutson (6), Carles Bivià (16), Miki García (2), José Amador (19) -cinc inicial-, Whippy (8), Joan Cabot, Justo i Sergio Alonso (16). 17/24 llançaments de dos punts, 6/35 triples, 29/37 tirs lliures,, 30 rebots (8 d'ofensius), 10 pilotes perdudes i 19 faltes personals.

PARCIALS
: 21-16, 45-29 (descans), 64-51, 88-81 (final).

ÀRBITRES
: Quintas Álvarez i López Luis. Sense eliminats.

El conjunt de Ricard Casas sumà el seu sisè triomf consecutiu després de derrotar el Logitravel Mallorca per 88-81 al pavelló Barris Nord (LLeida). D'aquesta manera, es mantenen com a líders de la LEB Or. Els locals, amb els dos balears, Fran Vázquez i Alfons Alzamora -molt encertats-, dominaren durant la primera part (45-29).

El conjunt inquer reaccionà, després del descans, tot intentant capgirar el marcador. Les rotacions a la banqueta local varen permetre els homes de Casas aguantar el resultat. Xavi Sastre disposà d'una banqueta un poc més reduïda i, quan els titulars necessiten minuts de descans, es fa notar damunt el terreny de joc. Carels Bivíam, un pic més, José Amador i Marques Whippy varen ser els més destacats del club del Raiguer, que va perdre el partit però que no va decebre.