nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Rudy Fernández viu “pendent” de la salvació del Reial Mallorca

Avui s'ha entrevistat amb el president del Govern balear, Francesc Antich, i dilluns presentarà el seu campus de bàsquet a Pollença

123868
Els germans Fernández amb Antich i el director general d'Esports, Diego González. | MIQUEL A. CANELLAS

El jugador del Portland Trail Blazers de la NBA Rudy Fernández ha afirmat avui a Mallorca, on ha viatjat per a la presentació de la cinquena edició del campus que porta el seu nom, que està "pendent" que el Mallorca se salvi i eviti el descens. "Jo sóc del Reial Mallorca, sempre ho dic", ha respost Fernández en ser preguntat per la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Manchester United. "Sé que el Mallorca té pràcticament assegurada la permanència, però fins que no sigui matemàtica seguiré pendent del que ocorri", ha dit.

Sobre la final del Barça, ha confessat que en una Champions sempre vol que un equip espanyol pugui aconseguir el títol. "Si hagués estat el Madrid hagués anat amb el Madrid i si és el Barça, ara seré del Barça. Seria bo que un equip espanyol el guanyàs per a l'afició espanyola", ha explicat.

Des de fa anys Rudy Fernández s'ha mostrat molt proper amb l'entitat mallorquinista. Sempre que la seva agenda li ho permet acudeix a veure el partit dels rojillos i en moltes ocasions fa referència al Mallorca a través del seu Twitter, segons ha recordat la pàgina web del club balear.

El president del Govern balear, Francesc Antich, ha rebut avui en audiència a Rudy Fernández i a la seva germana Marta, directora RF5 Camp 2011, el campus de bàsquet que se celebrarà el juliol a la localitat mallorquina de Pollença i que serà presentat dilluns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 12 anys

En RUDY es un auténtic mallorquí que estima lo seu: Està orgullós de dir que ÉS DEL MALLORCA.
Haurien de prende bona nota el "manacorí" (mai diuen el "mallorquí") RAFEL NADAL, madridista declarat (quina pena que no estimi lo nostro) y en JORGE LORENZO, culé a mort.
Me fa mal als ulls quan veig a Nadal assegut a la llotja del Bernabeu celebrant els gols que el "seu" Reial Madrid li feia al Mallorca...quina pena!!!.També me fa mal als ulls veure l`escut del Barça al casc den Lorenzo...
Els mallorquins "descafeinats" com aquets dos, més enllà de que siguin molts bons en els seus respectius esports,NO són cap exemple a seguir.


Visca en RUDY i visca el MALLORCA!!!

Valoració:2menosmas
Per xaume, fa mes de 12 anys

Tere: Jo som mallorquí, catalanista i independentista i tanmateix el meu equip és i serà sempre el Mallorca. Tot lo demés és barrejar política i esport. Si el Madrid hagués anat a la final, jo seria del Manchester. Ja que la final la juga el Barça....seguiré sent del Manchester. Ni el Madrid ni el Barça li han fet mai cap favor al Mallorca, així que es fotin tots dos.

Valoració:2menosmas
Per Rafel, fa mes de 12 anys

Molt ..molt bé Rudy.. ets un bon mallorquí i encara millor espanyol, Gracies

Valoració:0menosmas
Per Tere, fa mes de 12 anys

Sobre sa final del Barça, ha confessat que en una Champions sempre vol que un equip espanyol pugui aconseguir el títol. "Si hagués estat el Madrid hagués anat amb el Madrid i si és el Barça, ara seré del Barça. Seria bo que un equip espanyol el guanyàs per a l'afició espanyola", Dedicat als catalanistes separatistes mallorquins .. perquè quedi ben entès....

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente