El Menorca no claudica i continua viu (71-65)

L'equip de Paco Olmos venç l'Assígnia Manresa i manté opcions de salvació quan falten dues jornades

MENORCA BÀSQUET: Ciorciari (2), Limonad (12), Víctor (10), Donaldson (8), Radenovic (10) -cinc inicial-, Servera, Otegui (10), Caio Torres (3), Sanders (10) i Diego Sánchez (6).

: San Miguel (4), Grimau (9), Dani López, Slokar (14), Majstorovic (8) -cinc inicial-, Hernández, Alzamora (2), Gladyr (2), Montáñez (26) i Lewis.

PARCIALS
: 18-18, 34-25 (descans), 56-45 i 71-65 (final).

ÀRBITRES
: Pérez, Guirao i Castillo. Eliminaren per cinc faltes el visitant San Miguel.

El Menorca Bàsquet va aconseguir un triomf (71-65) davant l'Assígnia Manresa ,que li permet continuar amb vida a l'ACB i complicar la vida a l'equip de Ponsarnau, que ahir no va poder segellar la permanència. El conjunt d'Olmos, gràcies a un gran segon quart i a un joc molt coral en atac, va abatre els catalans, entre el quals va destacar Montáñez, amb 26 punts. El Manresa va arrencar amb un parcial de 0-10 que va obligar a Olmos detenir el partit molt aviat. L'equip de Ponsarnau, emparat en una gran direcció de San Miguel i amb un Slokar fent molt mal al pal baix, va agafar d'entrada un avantatge considerable (4-12).

El Menorca presentava baixos percentatges en el tir i Ciorciari perdia una pilota rere l'altre, per la qual cosa va decidir fiar-ho tot a la defensa. Dos triples consecutius de Radenovic i de Limonad i la intensitat enrere van generar un parcial de 10-0 que va igualar la cita. El Manresa havia quedat sense llum en atac i l'arrencada del segon quart ho va demostrar. Un parcial de sortida de 7-0 va disparar el Menorca, mentre que Slokar era a la banqueta carregat de faltes (25-18).

Els visitants varen millorar gràcies al seu perímetre i els triples de San Miguel i Grimau el van apropar en la posada de llarg del tercer període (36-34). Això no obstant, un parcial de 7-0 després d'un triple de Limonad i dues cistelles de Victor tornaren a obrir el forat (43-34). Una antiesportiva Slokar amb 48-38 va amenaçar de fracturar el partit, però Montáñez va filar 7 punts consecutius i el Manresa va seguir dret, malgrat el triple sobre la botzina de Caio Torres (56-45, tercer quart).

L'equip de Ponsarnau continuava viu gràcies a Montáñez i els percentatges en el tir exterior del Menorca es varen desplomar. Slokar i San Miguel aproparen els manresans (62-59 a 3:28) i els illencs varen tenir por, fins que una antiesportiva de Gladyr a Otegui a 1:29 per a la conclusió va permetre que l'equip d'Olmos tancàs l'enfrontament (71-65).