algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El Lagun Aro venç a Menorca (87-96)

L'equip basc guanyà el conjunt illenc per primera vegada en l'ACB. L'encert exterior dels visitants fou clau per superar la fortalesa del joc interior dels de Paco Olmos

B. MENORCA 87
LAGUN ARO 96

BÀSQUET MENORCA: Ciorciari (19), Limonad (15), Victor (8), Radenovic (10), Donaldson (13) -cinc inicial-, Servera (4), Huertas (4), Diego Sánchez (0), Otegui (6) i Caio (8).

LAGUN ARO
: Salgado (22), Baron (25), Panko (10), Doblas (4), Miralles (10) -cinc inicial-, Uriz (0), Kone (10), Sánchez (0), Lorbek (0) i Tskitishvili (15).

PARCIALS
: 26-27, 42-40 (descans), 63-67 i 87-96 (final).

ÀRBITRES
: Arteaga, Guirao i Sacristán. Sense eliminats.

El Lagun Aro, que mai no havia vençut el Menorca Bàsquet en l'ACB, va rebentar l'estadística gràcies al talent del seu perímetre i a la gran direcció del seu base, Javier Salgado, que va imposar el seu ritme durant tot el partit.
Això i dos triples determinants de Tskitishvili en el moment crucial del duel van donar la victòria al Guipúscoa, que va llançat.

L'exuberància física de Donaldson va marcar l'inici del partit. El pivot de Pittsburgh va anotar els primers 10 punts del Menorca i la seva capacitat per anar al rebot d'atac va fer molt mal al Lagun Aro. L'equip de Pablo Laso va replicar amb el seu joc de perímetre i una successió de triples de Baron i Salgado van mantenir l'equilibri. El conjunt guipuscoà sobrevivia gràcies a la seva línia exterior, però amb això en va tenir prou per sufocar la bona arrencada dels illencs.

L'arrencada del segon període va ser un intercanvi de cops sota els taulers, perquè cada rebot en atac d'Otegui trobava resposta en una cistella de Miralles o Kone. Un parcial de 5-0 va donar entrada a l'últim quart, amb un Menorca molt fort en defensa i un Lagun Aro llastat per les faltes de Salgado. Però la reacció de l'equip de Sant Sebastià va ser ferotge. La força de Kone i un triple Tskitishvili van apagar l'envestida local. El duel va començar a caminar sobre un filferro i, per cada punt, s'iniciava una batalla. Llavors va aparèixer Tskitishvili per anotar dos triples consecutius i provocar un incendi al pavelló (76-82). D'aleshores fins al final, el Lagun Aro va gestionar bé la seva renda i es va endur una victòria de gran importància (87-96, final).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.