• Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

La lògica s'acaba imposant a Sóller

El Joventut Mariana encaixa una derrota en l'estrena a Son Angelats davant un Perfumerías Avenida de Salamanca superior en plantilla i pressupost, malgrat plantar cara i dominar el primer quart

SÓLLER BON DIA 69
PERF. AVENIDA 76

SÓLLER BON DIA: Lady Comfort (6), Gabi Ocete (3), Paola Ferrari (16), Eshaya Murphy (27) i Gisela Vega (9) -cinc inicial. També jugaren Beatriz Rodríguez (), Alejandra Quirante (5), Laura Villaescusa (), Natalia Bogdanova (1), Inma Zanoguera (-), Maria España (-) i Stefka Miteva Kiriloga (2).
19 de 41 en cistelles de dos punts, 7 de 14 en triples i 10 de 21 en tirs lliures. 32 (7 en atac), 23 pilotes perdudes i 20 faltes personals.

PERFUMERÍAS AVENIDA: Anke Mondt (8), Silvia Domínguez (5), Alba Torrens (10), Anna Montañana (4) i Sancho Lyttle (22) -cinc inicial. També jugaren Belinda Snell (5), Isabel Sánchez (4), Amaya Gastaminza (2), Marta Xargay (2), Laura Gil (2) i Erika De Souza (12).
23 de 54 en cistelles de dos punts, 3 d'11 en triples i 15 de 23 en tirs lliures. 38 rebots (13 en atac), 17 pilotes perdudes i 18 faltes personals.

PARCIALS:
23-22, 31-45 (descans), 52-62 i 69-76 (final).

ÀRBITRES: Sánchez Ardid, Marín Rodríguez. (Comitè català). Eliminaren per cinc faltes personals Comfort i Mondt en el minut 40.

ALTRES: El Govern Balear entregà una placa a Alba Torrens en el descans en homenatge a la medalla de bronze assolida en el passat Mundial de la República Txeca.

El Sóller Bon Dia continua sense conèixer la victòria en partit oficial aquesta temporada, després d'encaixar ahir davant el Perfumerías Avenida de Salamanca la segona derrota en dos partits. Aquest marcador advers (69-76) entrava dins la lògica, ja que el conjunt castellà, un dels més fots de la Lliga Femenina de bàsquet, supera el mallorquí tant en plantilla com en pressupost. Així i tot, cal destacar el gran matx de les jugadores de Jorge Méndez, qui en tot moment plantaren cara al seu rival.

El conjunt solleric començà molt bé el duel i arribà a gaudir d'un màxim avantatge de 6 punts (10-4) en el minut 3. Emperò, el Perfumerías Avenida entrà en el partit de mica en mica i les forces s'igualaren. El primer quart finalitzà amb un ajustat 23-22. La mateixa tònica es mantingué en l'inici del segon període, però en els darrers quatre minuts abans del descans, el Sóller Bon Dia encaixà un parcial de 0-11, que permeté al conjunt que entrena Lucas Mondelo escapar-se de 14 punts en el marcador (31-45).

Les mallorquines reaccionaren en la represa i arribaren a escurçar distàncies fins als cinc punts, però les castellanes en tot moment varen saber administrar l'avantatge i respongueren en els moments més delicats.
La visitant Sancho Lyttle, amb 22 punts, 12 rebots i una valoració de 38 marcà les diferències, mentre que la binissalemera Alba Torrens completà una actuació més aviat discreta (10 punts i 1 assistència).

Per part local destacaren Gabi Ocete, Shay Murphy i Paola Ferrari, qui anotà 3 dels 6 triples que intentà i recuperà cinc pilotes.

El Sóller cercarà la seva primera victòria dissabte davant l'Hondarribia.