algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els Lakers recuperen la seva millor versió i atropellen els Thunder

50854
Pau Gasol ha estat clau a sota els taulells. | LUCY NICHOLSON

Los Angeles Lakers s'han quedat a una victòria de passar a les semifinals dels 'play-offs' pel títol de la Conferència Oest de l'NBA després de derrotar clarament per 111-87 Oklahoma City Thunder, en un partit dominat de principi a fi pels actuals campions, que han imposat la seva fortalesa per dins.

Després de les dues derrotes a Oklahoma City, les alarmes havien saltat a les files dels de Phil Jackson, però amb la tornada a l'Staples Center, l'equip angelí ha recuperat la seva millor versió i fins i tot no li ha fet falta l'actuació de Kobe Bryant.

En aquesta ocasió, l'escorta ha fet únicament 13 punts i nou llançaments a cistella, i ha deixat tot el protagonisme a la parella interior formada pel català Pau Gasol i Andrew Bynum, mentre que Ron Artest ha frenat bé a Kevin Durant.

L'ala pivot català ha tornat a demostrar que quan rep pilotes és una peça clau per als Lakers, essent el màxim anotador de la reunió amb 25 punts (10/16 en llançament i 5/5 en lliures), als quals ha afegit onze rebots, cinc assistències, una pilota robada i un tap.

«La clau ha estat que hem pogut moure la pilota, atacar i penetrar, necessitàvem un partit com aquest», ha indicat el de Sant Boi, que ha estat ben acompanyat per dins per Bynum, autor també d'un 'doble-doble' (21 i 11).

Els actual campions han començat amb força i han marcat les distàncies des del salt inicial amb un parcial de 10-0, liderat per Bynum. Al final del primer quart, dominaven per 31-16 i no han baixat la seva intensitat defensiva, sobre tot davant de Durant i Westbrook, i han arribat a dominar per sobre de la trentena de punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.