muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Cap al primer triomf a casa

El Mariana, després de la victòria a domicili de l'Hondarribia, pot allunyar-se dels llocs de perill i deixar les madrilenyes en una situació molt desesperada

El Sóller Joventut Mariana intentarà sumar el primer triomf en un partit de Lliga en el pavelló municipal de Son Angelats. El duel contra els Estudiantes de Madrid començarà avui a les 12 i els àrbitres seran el madrileny Morales García-Alcaide i el castellanolleonès Rodríguez Cubero.

Les madrilenyes, igual que el Palau de Congresos d'Eivissa, encara no han aconseguit cap victòria. Les jugadores de Javier Lombardia han encaixat tres derrotes de menys de 9 punts, la darrera contra l'Olesa Espanyol per 67-73, després de remuntar les catalanes en el darrer quart, amb un parcial de 13-20.

El cinc inicial, en el Antonio Magariños va ser el següent: l'exsollerica Sandra Ygueravidem de base; la belga Sandra Leemans, d'escorta; la nord-americana Kamesah Hairston, d'ala; Marta Zurro, d'alapivot; i Laura Herrera, de pivot.

Després entraren en joc la sueca Thyra Liljestrand, Auri Lorena Bokesa, Irene Castrejón i la jugadora de Michigan Stacey Lynn Lovelace-Tolbert, que és una de les peces claus del cinc madrileny.

Jorge Méndez ha perdut gairebé per tota la temporada la base Lautra Villaescusa, peró ja ha recuperat la pivot menorquina Paula Seguí. Debutà a Irun la francesa Bintou Dieme.

El conjunt solleric sumà en la jornada anteior el seu primer triomf i una altra victòria faria que el Mariana s'allunyàs de la coa de la classificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.