• Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

La lògica s'imposa a Sóller

El Joventut Mariana no va tenir cap opció davant el totpoderós Ros Casares i caigué en el dia de la seva estrena al poliesportiu municipal Son Angelats per 70-84

Joventut Mariana 70
Ros Casares 84

JOVENTUT MARIANA: Gabi Ocete (5), Paola Ferrari (7), Murriel Page (6), Adrijana Knezevic (11) i Gisela Vega (16) -cinc inicial. També jugaren Inma Zanoguera (2), Miriam Bolivar (-), Marina Picornell (-) i Eshaya Murphy (23).6 de 9 en tirs lliures, 26 de 56 en cistelles de dos punts i 4 de 10 en triples. 26 rebots (7 en atac), 20 pilotes perdudes i 14 faltes personals.

ROS CASARES: Jana Vesela (5), Belinda Snell (9), Delisha Milton (22), Elisa Aguilar (8) i Erika De Souza (23) -cinc inicial. També jugaren Laia Palau (5), Anna Montañana (4), Amaya Valdemoro (3) i Ljubica Drljaca (5).8 de 14 en tirs lliures, 26 de 45 en cistelles de dos punts i 8 de 16 en triples. 38 rebots (10 en atac), 24 pilotes perdudes i 17 faltes personals.

PARCIALS:14-26, 35-49 -descans- 50-69 i 70-84 -final.

ÀRBITRES: San Cecilio Cejuela i Feixa Ibáñez. Eliminaren Delisha Milton per cinc faltes personals.

El Joventut Mariana de Sóller es va estrenar en partit oficial al poliesportiu municipal Son Angelats amb una derrota davant el Ciutat Ros Casares de València per un contundent 70-84, un resultat que reflecteix les diferències de pressupost i de plantilla que hi ha en aquests moments entre un equip i l'altre.

El conjunt mallorquí no pogué en cap moment amb un rival molt superior i anà sempre a remolc en el marcador.El grup que entrena Isma Canto començà a establir diferències en el primer quart, que es completà amb un parcial de 14-26.

El segon període va estar marcat per la igualtat i per l'intercanvi de cops, però l'equip de Jorge Méndez no aconseguí retallar les distàncies de manera significativa en cap moment. S'arribà al descans amb un marcador de 35-49 i amb el matx vist per a sentència.

En el tercer quart s'ampliaren encara més les diferències (50-69) i l'espectacle baixà en intensitat amb els constants canvis. Els dos entrenadors donaren minuts a totes les seves jugadores.

En el darrer període el parcial final fou favorable per a les solleriques (20-15), la qual cosa els va permetre maquillar el resultat final (70-84).En el Joventut Mariana destacaren les actuacions d'Eshaya Murphy, autora de 23 punts, i de Gisela Vega, qui aportà 16 punts i capturà 6 rebots. La nord-americana Murriel Page (6 punts i 9 rebots) no va tenir un bon dia i el conjunt mallorquí ho notà.

Per part del Ros Casares, les màximes encistelladores foren Delisha Milton i Erika De Souza, amb 22 i 23 punts respectivament. Les internacionals espanyoles Amaya Valdemoro i Anna Montañana jugaren pocs minuts i la seva aportació a la victòria valenciana fou més aviat discreta.