• Màx: 19°
18°

Es mostren intractables

El Bàsquet Mallorca aconsegueix una nova victòria treballada en la segona part i davant els seus aficionats gràcies al comandament dels inspirats Blanch i Riera

Bàsquet Mallorca 96
Ourense 77

BÀSQUET MALLORCA: Alzamora (6), Bonds (16), Blanch (9), Riera (25), Northern (12) -cinc inicial-. També jugaren Green (8), Bivia (4), Llorenç Llompart (2), Pampin (6) i Amador (8).

17 de 20en tirs lliures, 26 de 40 en tirs de 2 i 9 de 27 en triples. 31 rebots (7 ofensius). 15 pilotes perdudes i 19 faltes personals.

OURENSE: Ogirri (15), Koffi (15), Nocedad (7), Howell (4), Arco (9) -cinc inicial-. També jugaren Sánchez (4), Loughton (3), Sony (-), Vila (2) , Coego (7) i Lucho Fernández (11).

17 de 23 en tirs lliures, 21 de 38 en tirs de 2, 6 de 22 en triples. 28 rebots (7 ofensius), 20 pilotes perdudes i 24 faltes personals.

PARCIALS: 20-24/ 46-44 (descans). 73-61 /96-77

ÀRBITRES: Pagan Baro i Millera Mas. Tingueren una encertada actuació. Sense cap jugador eliminat.

Segon triomf dels homes de Xavi Sastre, que en la segona part varen aclaparar el conjunt gallec i assoliren una renda màxima de 20 punts (84-64). Fins al minut 18 dominaren els jugadors del nord. Un parcial de 9 a 0 dels locals va possibilitar arribar al descans amb 2 punts d'avantatge (46-44).

En el tercer quart, el Mallorca forçà la marxa i va aprofitar el desconcert dels visitants, que en el primer quart s'havien carregat de faltes i la defensa dels quals fou més fluixa que durant tota la primera part.

Joan Riera i Blanch comandaren amb molt d'encert l'equip local i deixaren clar que l'equip no vol lluitar aquesta temporada per la permanència, sinó que ho vol fer per arribar tan amunt com sigui possible. D'aquesta manera, el començament de l'equip balear és impecable, ja que de moment ha sumat dues victòries que el situen a dalt de la classificació.

El públic que va assistir a veure el partit mostrà en tot moment el seu suport a l'equip i es va manifestar molt satisfet amb el rendiment del grup. Si tot continua així, és evident que els homes de Xavi Sastre podran optar a fites que en la pretemporada ni tan sols no es plantejaven.