• Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

Bona imatge, però derrota

El Joventut Mariana de Jorge Méndez es va estrenar al pavelló de Son Angelats davant el poderós Perfumerías Avenida en un partit emocionant que no es va decidir fins a la pròrroga

J. MARIANA 72
P. AVENIDA 74

JOVENTUT MARIANA: Laura Villaescusa (2), Adrijana Znezevic (13), Paola Ferrari (23), Gisela Vega (19) i Paula Seguí (9) -cinc inicial- Gabi Ocete (0), Míriam Bolivar (2) i Marina Picornell (4).

PERFUMERÍAS AVENIDA
: Silvia Domínguez (3), Alba Torrens (9), Anke de Mondt (10), Olexandra Gorbunaova (18) i Olga Podkovalnikova (18) -cinc inicial- Marta Xargay (0), Isa Sánchez (14) i Sheila Alaña (2).

PARCIALS
: 18-16, 28-31 (descans), 49-44 i 60-60 (final) i 72-74 (pròrroga).

El Joventut Mariana va estrenar ahir el pavelló de Son Angelats de Sóller en un emocionant xoc amistós davant el Perfumerías Avenida que tancà, després d'una pròrroga, amb triomf de les peninsulars per un ajustat 72-74.
Les dones de Jorge Méndez demostraren, davant un dels equips favorits al títol, que estan preparades per al començament de la campanya, encara que tenen les baixes de les seves dues jugadores nord-americanes, Shay Murphy i Murriel Page. L'equip solleric va botar a la pista amb la clara intenció de posar les coses difícils a un dels gallets de la Lliga femenina, que enguany ha format una plantilla d'autèntic luxe amb fitxatges com el de la mallorquina Alba Torrens i l'ex del PDV Sancho Little, aquesta darrera absent en el partit d'ahir, a més de la seva altra nord-americana Lecoe Willingham.

Després d'un primer quart igualat en el qual l'equip de la Vall es va mantenir per davant en el marcador, el Perfumerías Avenida, de la mà de Gorbunaova i Podkovalnikova, va agafar el comandament del partit i arribà al descans amb un escàs marge de tres punts de diferència (28-31). Les dones de Jorge Méndez, comandades en atac per una efectiva Paola Ferrari, autora de 23 punts, va tornar a agafar el comandament del partit en el tercer període gràcies a un clar parcial de 21-13.

Les coses es varen tornar a igualar en el darrer quart. L'equip peninsular va aconseguir recuperar el desavantatge del període anterior i en un final molt emocionant ambdós equips acabaren en taules i destinats a decidir el partit en la pròrroga. Els cinc minuts finals tornaren a deixar patent que el Joventut Mariana pot plantar cara a qualsevol, ja que la igualdat va tornar a ser la tònica. Finalment, l'equip peninsular es va dur al victòria per un estret marge de dos punts. Tot i la derrota, el tècnic solleric va treure una lectura positiva del partit i l'únic punt negre va ser la lesió de la base del conjunt de la Vall Laura Villaescusa, la qual va deixar la pista amb problemes en un genoll.