muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Rudy Fernández: “No tanc la porta a cap equip”

El possible fitxatge del turc Tukoglu pels Portland Trail Blazers podria forçar la sortida del jugador mallorquí de l'equip texà, que fins i tot podria tornar a Europa

El mallorquí Rudy Fernández va declarar ahir que no tanca "cap porta" a "cap equip", després que es conegués la notícia que els Trail Blazers de Portland, el seu actual equip, estudien fitxar l'aler turc Hedo Turkoglu. L'exjugador del Joventut de Badalona va dir que la intenció del seu actual equip de fitxar Turkoglu "no és una bona notícia" per a ell, "perquè podria perjudicar-me". Turkoglu ocupa la mateixa posició com a exterior que Rudy Fernández i, segons aquest, podria restar-li minuts de joc, va explicar el jugador de Mallorca durant la participació en el Campus Nike que durant aquests dies es du a terme a Andorra la Vella.

Rudy Fernández va afirmar que pensava que Portland li donaria "una mica més d'espai" durant la pròxima temporada "per demostrar el que he fet a Espanya i amb la selecció espanyola", però considera que el possible fitxatge de l'aler turc pot impedir-li pujar "l'esglaó" que tenia previst en l'NBA. En aquest sentit, el jugador va dir que en aquests moments no tanca "cap porta" a "cap equip", tant si és de l'NBA com si és d'Europa. "Jo el que vull és jugar. No vull estar assegut", va declarar Rudy, qui va insistir que el seu "desig" és continuar en els Trail Blazers. No obstant això, reconegué que el fitxatge de Turkoglu, de qui ha dit que és un "grandíssim jugador", li restaria minuts de joc i que, per tant, seria "complicat" poder continuar a l'equip. "A l'NBA estic molt bé. He demostrat que puc jugar en la millor lliga del món, però si no em donen aquests minuts no puc demostrar res", va explicar Rudy Fernández.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.