• Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
12°

El Menorca no aixeca el cap

El Múrcia es va emportar el duel de coers davant el conjunt de Ricard Casas, que després de quatre derrotes consecutives encara no sap què és guanyar

CB MúRCIA 78
VIVEMENORCA 70

CB MÚRCIA: Chris Thomas (6), Taquan Dean (23), Pedro Robles (6), Chris Moss (14) i Diego Fajardo (7) –cinc inicial– Bojan Bogdanovic (0), José Antonio Marco (3), Oscar García (0), Lamont Barnes (8), Gonzalo Martínez (5) i Iván Opacak (6).

VIVEMANORCA: Pooh Jeter (23), Mario Stojic (2), Marino Bazdaric (20), Vladimir Boisa (2) i Bud Eley (16) –cinc inicial– Jesús Fernández (0), Urko Otegi (4), Kaloyan Ivanov (3), Marc Fernández (0) i Josep María Guzmán (0).

PARCIALS: 17-23, 43-36 (descans), 65-49 i 78-70 (final).

ÀRBITRES: Pérez Pérez, Monserrat Sánchez i Antonio Sacristán.

El Club Bàsquet Múrcia va aconseguir una importantíssima victòria (78-70) davant el ViveMenorca, que després de quatre jornades encara no coneix la victòria, en el duel de dos dels coers de la Lliga ACB. El conjunt murcià suma així el primer triomf de la temporada després de començar la campanya amb tres derrotes, igual com el seu rival d’ahir, que haurà d’esperar la pròxima jornada per inaugurar el seu caseller.

El triomf permetrà a l’equip de Manuel Husseín afrontar la setmana que ve amb més tranquil·litat que les anteriors, després que les successives derrotes haguessin tensat un poc l’ambient al vestidor. Malgrat la derrota, el ViveMenorca va començar el partit amb bon peu, sobretot amb referència als seus homes exteriors, que van aconseguir posar el seu equip en avantatge en els primers compassos. Així, en el minut 5, l’electrònic reflectia un 6-13 inquietant per als locals, encara que en el segon quart capgiraren el marcador per no deixar la davantera en cap moment.