nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Joventut Mariana s'estrena davant els seus

El Gran Canària serà el rival de les solleriques en el retorn de la màxima categoria a Mallorca després de més de 20 anys. L'arribada de Page completa la plantilla

El Palma Arena serà avui testimoni del retorn d’un club mallorquí a la màxima categoria del bàsquet estatal, la Lliga Femenina. El Joventut Mariana, de Sóller, intentarà millorar enguany l’actuació de l’històric Flavia, que lluità només una temporada entre els millors. Just els més vells aficionats de l’esport de la cistella recorden aquest club.El Gran Canària La Caja de Canarias serà el primer adversari de les jugadores de Jorge Méndez a la seva pista. El partit començarà a les 19.30 hores i serà arbitrat per la catalana Marta Hernando Prior i pel menorquí Plaza Urrutia.En la primera jornada, el conjunt canari va perdre en camp propi davant l’Extragusa per un ajustat 63-65.

Uns dies abans havien jugat a Viena, en la FIBA Eurocup, amb el Flying Foxes, al qual s’imposaren per 62-80.El tècnic de l’equip canari, Mingo Díaz, sol apostar per les estrangeres al cinc inicial: les finlandeses Reetta Piipari i Tiina Sten, l’holandesa Naomi Halman, la brasilera Flávia de Souza i la balcànica Adrijana Knezevic, que enfront de l’Extragusa va ser la màxima realitzadora, amb 21 punts.

Completen la banqueta Eva Montesdeoca, Elena González i Leonor Rodríguez.Per la seva banda, Jorge Méndez pot disposar de la nord-americana Murriel Page, que després de la fase final de la WNBA ha arribat a Mallorca i està en condicions de jugar. L’equip mallorquí no s’ha de deixar sorprendre en el primer quart, com succeí a La Fonteta enfront del Ros Casares.El club solleric jugarà de moment al Palma Arena, generalment els dissabtes, fins que no hagin acabat les obres del nou pavelló de la Vall, i esperen tenir el suport de l’afició palmesana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.