• Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Escàndol a Menorca

Els àrbitres donaren per finalitzat el partit quan faltaven 6 dècimes, després d'una cistella de Jeter que hagués significat la pròrroga. Gran partit dels de Casas

MENORCA 77
TAU VITÒRIA 79

MENORCA: Jeter (20), Otegui (4), Stojic (11), Bazdaric (12), Eley (11) –cinc inicial–. També jugaren Stefanov (0), Boisa (2), J. Fernández (8), Ivanov (-), M. Fernández (-) i Guzmán (9).

TAU VITÒRIA: Prigioni (7), Rakocevic (19), Vidal (4), Barac (4), McDonald (12) –cinc inicial–. Tambñe jugaren Eslava (-), Teletovic (21), San Emeterio (6), Shakur (-) i Mickeal (6).

PARCIALS: 15-10, 35-31 (descans), 49-54 i 77-79 (final).

ÀRBITRE: Mitjana, Bultó i Soto. Eliminaren per cinc personals el local Stojic i els visitants McDonald, Barac i Teletovic.

El ViveMenorca no va poder iniciar la seva quarta temporada a la Lliga ACB amb victòria a causa d’un escandalós final en el partit inaugural a Bintalfa contra el Tau de Vitòria. Els àrbitres donaren per finalitzat el partit quan faltaven 6 dècimes, després d’una cistella del base menorquí Eugene Jeter, que no donaren per bona i que hagués significat la pròrroga.

Els de Ricard Casas portaren la iniciativa durant els dos primers quarts gràcies a un Jeter magnífic en la direcció del joc i en una defensa impecable.Després del descans, Barac, que carregat de personals havia estat a la banqueta, tornava pel Tau, però el ViveMenorca continuava dominant el temps del partit amb un Jeter que controlava les operacions. Els vitorians incrementaven els seus problemes amb la tercera falta personal de Teletovic i la quarta de Barac a 5,46 pel final del quart.

Quan només faltaven dos segons i amb el marcador 76-79, Rakocevi va fer una falta sobre Jeter, que anotà el primer dels tirs lliures, però en fallà el segon. Bazdaric capturà el rebot i li donà de nou a Jeter que va anotar el que hagués significat la pròrroga a causa de l’empat a 79. Tanmateix, els àrbitres anul·laren l’acció per haver sobrepassat els 2 segons que quedaven de possessió local, però donaren el partit per acabat quan faltaven 6 dècimes.