La defensa de les jugadores de Jorge Méndez sentencià el matx

JOV. Mariana 70
Verona Norte 62

Joventut mariana: María Moreno (6), Villaescusa (2), Morillo, Traore (30), Llamas (12) - cinc inicial -, Gabi Ocete (5), Ruiz (9), Palaimaite (1) i Freitas (5) .

15/16 tirs lliures, 26/57 de dos, 1/15 triples, 41 rebots (14 en atac), 8 pilotes perdudes i 21 faltes més uan tècnica. Sense eliminades.

Verona Norte: Gesteira (12), Valek (18), Cuevas (9), Gimeno (5), Szoke (11) - cinc inicial -, Morenas, Moreno, Lavin i Agulló (7).

10/16 tirs lliures, 23/53 de dos, 2/11 triples, 36 rebots (9 d'ofensius), 17 pilotes perdudes i 23 faltes. Eliminades: Cuevas i Gimeno.

ÀRBITREs: el gallec Rial Barreiro i la catalana Araceli Mulet Allés.

Parcials: 19-18, 14-18, 19-13 i 18-13.

El Joventut Marina començà amb bon peu la fase final de la Lliga femenina 2 que es disputa al pavelló municipal Santa Isabel, de Santiago de Compostel·la, i derrotà el conjunt de Zamora Caja Rural Verona Norte per 70-62. La primera part va ser molt igualada (33-36). En el tercer quart s'imposà la defensa del quintet solleric, que aconseguí capgirar el marcador (52-49).

El tècnic del club de la Vall, Jorge Méndez declarà, després del partit: «Veníem amb la lliçó apresa. En aquest partit volíem imposar el nostre ritme de joc interior i frenar el joc exterior del rival».

El Mariana carregà a més de personals les pivots del conjunt de Zamora, i en quedaren eliminades Cuevas i Gimeno.

En el cinc solleric destacà la senegalesa Astou Traore, amb 30 punts i 18 rebots, inclosos 8 d'ofensius, amb una valoració total de 38 punts.

El Mariana consumà la revenja de la derrota encaixada en la temporada anterior contra el Caja Rural Verona Norte.