El conjunt de José Luis Abós caigué en el darrer segon davant el Villa de los Barrios

BÀSQUET INCA 80
LOS BARRIOS 81

BÀSQUET INCA: Bivià (18), Manolopoulos (2), Terrell (11), Ruiz de Galarreta (8) i Hamilton (9) "cinc inicial. També jugaren: Albert Alzamora (7), Sergio Ramos (13), Rocchia (8), Jan Orfila (2) i Marciulionis (2).

10 de 15 en tirs lliures, 20 de 37 en cistelles de dos punts i 10 de 24 en triples. 32 rebots (11 en atac), 10 pilotes perdudes i 18 faltes personals.

LOS BARRIOS: Ferrer (16), Webster (-), Chagoyen (2), Sabaté (9) i Pedro Rivero (14) "cinc inicial. També jugaren: Da Silva (9), Alba (-), Moss (15) i Howard (16).

ÀRBITRES: Afonso Castillo (canari) i Martínez Prada (asturià). Regular actuació. Eliminaren per cinc faltes personals Bivià (m.40).

PARCIALS: 22-19, 39-40 (descans) 55-66 i 80-81 (final).

INCIDÈNCIES: Mitja entrada al Palau d'Esports d'Inca. L'equip de los Barrios perdé el seu equipatge durant el viatge i jugà amb l'equipació del Bàsquet Muro.

SALVADOR RIPOLL. Inca.
Un tir lliure en el darrer segon anotat per Pedro Rivero sentencià el Bàsquet Inca i donà la primera victòria de la temporada al Villa de los Barrios per un marcador de 80-81. El conjunt que entrena José Luis Abós encaixà una derrota cruel (la quarta consecutiva) i deixà escapar un partit que tingué moltes opcions de guanyar.

L'esquadra del Raiguer fou superior en la primera part i arribà a gaudir de tres avantatges de sis punts, però en cap moment es va poder escapar en el marcador. Just abans del descans, es produí una jugada premonitòria: Ferrer anotà un triple i col·locà els andalusos per davant en el partit (39-40). El Bàsquet Inca començà amb força el tercer quart i aconseguí un nou avantatge de set punts (47-40), però acte seguit un parcial de 0-20 permeté el Villa de los Barrios escapar-se en el marcador (49-63).

En el darrer quart arribà la reacció dels homes d'Abós, que amb un parcial de 18-3 aconseguiren empatar el matx a falta de sis segons per al final. Però, el capítol més dramàtic de la tragèdia inquera encara s'havia d'escriure. Una falta personal de Marciulionis permeté a Pedro Rivero disposar de dos tirs lliures a un segon pdel final. En transformà només un, però fou suficient per donar el triomf al seu equip. Dels locals decebé l'actuació de la parella americana Terrell-Hamilton.