cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Espanya lluitarà pel lideratge amb Rússia

El conjunt de 'Pepu' Hernández s'enfronta a un rival que encara no coneix la derrota en el torneig

La selecció espanyola, després de recuperar el crèdit perdut davant Croàcia i demostrar davant Grècia que continua sent la mateixa que va encadenar 28 victòries consecutives, tindrà una altra important pedra de toc avui davant Rússia, una altra de les candidates al títol en aquest Eurobàsquet.El triomf davant Grècia de divendres va permetre als de 'Pepu' Hernández recuperar les sensacions perdudes fa uns dies. El seleccionador va acabar content amb el treball dels seus jugadors, que es van deixar la pell en defensa i que espera que no acusin el cansament per la intensitat amb què van jugar en el Telefónica Madrid Arena.

Així i tot, saben que el matx d'avui davant Rússia serà complicat. Els de David Blatt encara no coneixen la derrota i sumen per victòries els quatre partits disputats de la competició continental. Els espanyols ho saben i per això intentaran trencar la seva immaculada carta de presentació, endossant-los la primera derrota.'Pepu' Hernández tornarà a disposar de tots els seus jugadors, després de l'esperat i desitjat debut de Juan Carlos Navarro en l'Europeu, que va tenir bones sensacions en la seva estrena i que haurà d'anar agafant ritme de competició, després de perdre's els cinc darrers partits amb la 'vermella'.

Espanya i Rússia s'han vist les cares en set ocasions amb un balanç molt positiu per als campions del món. Cinc victòries per tan sols dues derrotes davant del combinat rus. El darrer referent és el de fa dos anys, quan ambdues seleccions van quedar enquadrades en el mateix grup de la primera fase de l'Europeu de Belgrad i Espanya es va desfer de Rússia, que va acudir a aquesta cita sense Andrei Kirilenko, per 89-77.

Per la seva part, el combinat dirigit per l'americanoisraelià David Blatt confia mantenir la seva marxa triomfal a l'Europeu. Emperò el seleccionador, després de vèncer amb comoditat Portugal en l'estrena de la segona fase, avisà que Espanya serà un rival difícil perquè per ell és la millor selecció del món.El partit d'avui, a més, oferirà atractius enfrontaments. El líder de la selecció espanyola, Pau Gasol, s'encararà amb el de Rússia, Andrei Kirilenko. Ambdós es van perdre el passat Europeu i afronten aquest amb la intenció de liderar els seus equips.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.