algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

El Drac Inca no va treure profit de la gran actuació de Galarreta

Thomas Terrell no cedeix i continua sent el jugador més valorat

J.SERRANOPalma.
El Drac Inca va deixar passar una gran oportunitat el passat cap de setmana per posar-se líder en solitari, en no aprofitar, a casa, les derrotes dels seus màxims rivals, el Palma Aqua Màgica i el Lleó Caixa Espanya, que perderen fora de la seva pista. L'equip inquer va perdre tot i la gran actució del seu aler Alberto Ruiz de Galarreta, que fou el millor encistellador de la jornada amb 27 punts, un més que Isaac López i Sebastián Arrocha de l'Alerta Cantàbria i la Unió Bàsquet la Palma, respectivament.

El company d'equip de Galarreta, el pivot nord-americà Antonio Reynolds, continua comandant una setmana més el rànquing d'anotadors de la Lliga. Reynolds du una mitjana de 18,05 punts per partit, seguit molt de prop per Thomas Terrell, de l'Hospitalet, amb 17,89 punts.

Terrell, el jugador millor valorat en el que duim de Lliga, amb 25,21 punts de mitjana, es troba al capdavant dels principals registres estadístics. Segon en anotació, el jugador de l'Hospitalet també és el millor rebotejador de la LEB, ja que captura 9,32 rebots per partit, i és setè en assistències, amb 3,47 passades de cistella per duel, a més de ser el segon jugador que més temps passa al damunt de la pista, amb una mitjana de 34 minuts amb 58 segons per partit, només per darrere del jugador del Drac Reynolds.

En l'apartat dels millors passadors de la LEB, el base mallorquí de l'Aqua Màgica, Pedro Llompart, continua la seva particular lluita amb Juan José Bernabé, del Lleó Caixa Espanya. Llompart, que des que va arribar a l'equip palmesà no deixa de millorar els seus registres, va aconseguir la jornada 18 el rècord d'assistències en un partit de la temporada amb 11, tot i que el passat cap de setmana es va quedar en 4, just la seva mitjana. Bernabé, amb 4,32 passades de cistella per partit, en va donar 5 per la qual cosa eleva la seva mitjana a 4,32 per partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.