Els mallorquins desaprofitaren un avantatge de 15 punts i necessitaren una pròrroga

HUELVA 87
DRAC INCA: Bulfoni (25), Johnson (14), Ezugwu (4), Ibarra (7) i Young (18) -cinc inicial. També jugaren Alzamora (8), Rodríguez (5) i Bustamante (12).
19 de 21 en tirs lliures, 28 de 45 en cistelles de dos punts i 6 de 16 en triples. 35 rebots (6 d'ofensius) i 26 faltes personals.
CIUDAD DE HUELVA: Williams (12), Rojas (0), López (16), Ciprus (9) i Sánchez (10) -cinc inicial. També jugaren Montaner (3), Kortaberria (13), Morón (7), Legasa (2) i Boccia (15).
ÀRBITRES: Bardaji Martín (català) i Sánchez Mohedas (basc). Eliminaren per cinc personals els locals Ezugwu (m. 39) i Alzamora (m. 40). Assenyalaren una falta tècnica al visitant Boccia.
PARCIALS:
26-18, 43-35, -descans-, 72-62, 82-82 -pròrroga-, 93-87 -final.
INCIDÈNCIES: devers mil espectadors presenciaren el matx. Abans del Drac Inca-Ciudad de Huelva un equip de polítics i un altre de periodistes disputaren un partit amistós que guanyaren aquests darrers per 39-50.

Victòria importantíssima del Drac Inca davant del Ciudad de Huelva (93-87) en un partit que tingué un final d'infart i que s'hagué de resoldre al cap de cinc minuts de pròrroga. El duel enfrontava dos equips implicats en la lluita per fugir de la zona perillosa, la qual cosa dóna un valor afegit al triomf inquer.

El conjunt que entrena Xavi Sastre controlà el partit durant els primers tres quarts, en els quals arribà a gaudir d'un avantatge màxim de 15 punts (65-50), però tornà a decebre en el darrer quart, en el qual el conjunt andalús, amb un parcial de 6-19 capgirà el marcador i fins i tot es posà tres punts per davant (78-81). Els nervis i la gran quantitat de pilotes perdudes dels locals possibilitaren la reacció de l'equip de Quim Costa.

Quan tot pareixia perdut, Bustamante culminà una ràpida acció de contracop a falta de 2 segons i forçà la pròrroga. En el temps afegit el Drac Inca es mostrà més segur i gràcies a un parcial d'11-5 aconseguí que els punts quedassin a casa. L'encert de Bulfoni i Young i l'oportunisme de Bustamante tornaren a resultar decisius per al desenllaç final.