algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Newby abandona el Drac Inca

El club ha decidit no renovar el jugador després del retorn de Bryant

El Bàsquet Inca ha comunicat que no s'ha fet efectiva la renovació del jugador nord-americà Maurice Orlando Newby que, tot i poder jugar com a comunitari amb el seu passaport francès, ha quedat desvinculat del primer equip inquer.

El base escorta, de 35 anys i 1'91 metres d'alçada, defensà abans d'arribar a Mallorca els colors del conjunt belga Echo Hasselt, del francès Ajaccio i dels alemanys Ulm Hamburg i BG Fichte Hagen, el seu darrer equip, i intentà fitxar pel Nàpols, club de la sèrie A2 italiana. Dels seus èxits en terres alemanyes individuals cal ressaltar que el seleccionaren per a la Bundeslliga All-Bosman l'any 2000.

El retorn del seu compatriota Paris N. Bryant i, a més, el fet que el club des Raiguer disposa de dos bases més, Miki López i Willy Villar -aquest darrer encara s'està recuperant- han estat un obstacle insalvable per renovar el contracte al jugador d'Iowa.

D'altra banda el tècnic del Drac, Xavi Sastre, ha comptat poc amb el nord-americà, que només ha participat en els dos darrers partits disputats al Palau d'Esports d'Inca. En els dos enfrontaments Newby va mostrar massa precipitació, amb llançaments errats fora de la línia de 6'25 metres.

Enfront del CB Tarrogona va jugar 10 minuts i sumà 5 punts, convertint els 5 tirs lliures llançats, però no va convertir cap de les 4 cistelles triples intentades. Viatjà, sense arribar a jugar, a Lleó, i en els darrers minuts del matx amb Los Lobos Cantàbria, quan tot estava dat i beneït, va fer una cistella i l'errà, un altre pic, en els llançaments de tres punts. Un resultat pobre que justifica la no-renovació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.