LLEÓ88
DRAC INCA82
BALONCESTO LLEÓ: Larragan (5), Jorge Garcia (13), Brown (19), Julio Gonzàlez (19) i Tchiloemba (2) -cinc inicial-, Llorente (3), Evans (7), Vázquez (15), Alonso (0) i Martí Ferrer (5).
DRAC INCA: Leo Gutièrrez (6), Miki López (4), Walls (24), Alzamora (13), Bulfoni (13) -cinc inicial-, Palacín (3), Bryant (14), Txomin López (0) i Rodríguez (5).
ÀRBITRES: De Lucas i Sánchez. Eliminaren per personals els visitants Alzamora i Gutiérrez.
PARCIALS: 22-21, 48-45 (descans), 66-67 i 88-82 (final).

El Drac Inca acabà la ratxa victoriosa a Lleó. El conjunt de Xavi Sastre caigué amb honor, donant la cara, presentant batalla i tenint opcions de triomf gairebé fins al final. La derrota inquera es produí a la recta final del partit, en faltar cinc minuts, quan els illencs arribaven amb sis punts d'avantatge, però els encerts de Sony Vázquez i les errades arbitrals acabaren tomant la resistència dels de Xavi Sastre. Conscient que tenia molt a guanyar i poc a perdre, el cinc mallorquí sortí a jugar de tu a tu amb el Lleó, un equip que arribava a la cita en un gran moment de forma, després de vèncer en els quatre darrers partits i col·locar-se a la zona mitjana alta de la taula.

El Drac Inca agafà avantatge en el marcador en els primers moments, però les bones ratxes del Lleó en moments puntuals permetien mantenir la igualtat en el resultat. Els locals arribaren amb tres punts de renda al descans i en el tercer quart els inquers agafaren la iniciativa en l'electrònic. El millor moment dels de Xavi Sastre es produí quan faltaven cinc minuts per al final. Es posaren 72-78, però llavors aparegué la figura de Sony Vázquez, que liderà els seus en un parcial de 16-4 en el qual també influïren els àrbitres. Al final, els col·legiats tragueren de pollaguera els jugadors illencs.