nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Aquest Bàsquet Inca fa olor de crisi

Els de Samaniego han perdut els cinc primers partits, són coers i no aixequen cap

El Bàsquet Inca no aixeca el cap. El cinc d'Es Raiguer s'ha situat coer en solitari de la categoria després de perdre diumenge amb el Gijón Baloncesto el seu cinquè partit. Els jugadors han escoltat els primers xiulets de la temporada d'una afició que ha assistit en tres ocasions al trist espectacle que ofereix un equip incapaç de 'doblegar' el rival.

José Àngel Samaniego assegurà després del partit de diumenge que el que li preocupava no era trobar els culpables de les derrotes, sinó solucions per arreglar la desfeta. I és que la situació que viu un equip que aspira a entrar en els play-offs no es pot qualificar d'una altra manera.

Curiosament, diumenge contra el Gijón, el cinc inquer, que recuperava el necessari Albert Alzamora, no seguí el guió que havia portat a terme en els quatre compromisos anteriors. El conjunt de Samaniego havia desplegat un bàsquet més que acceptable durant la pràctica totalitat dels partits, però en arribar als darrers minuts semblava una joguina en les mans del contrari. Així li succeí amb el Múrcia, amb el Huelva, l'Ulla Oil i el Bilbao. Diumenge, en canvi, anà a remolc durant la major part del partit i al final a punt va estar de remuntar.

Les notes positives per a Samaniego foren la recuperació d'Alzamora (jugà un partit més que acceptable) i d'un William Walls que va fer bons números davant el Gijón.

Ara, el preparador basc, que compta amb la confiança de la cúpula del club "així ho decidiren anit", haurà de fer un esforç per trobar aquestes solucions que demana, de cara a la complicada visita que ha de fer l'equip aquesta setmana. El rival, l'Universidad Complutense, està emmarcat dins el grup d'equips que han sumat una sola victòria. Un triomf seria un bàlsam per al basc, però una derrota l'obligaria a encomanar-se a qualque sant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.