algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El Drac Inca continua sense guanyar

Els de J. Àngel Samaniego feren tres quarts de somni i un darrer per oblidar

BILBAO 85
DRAC INCA 68

BÀSQUET BILBAO: Patrick Saenz (14), J. Luis Fernández (19), Tiago Splitter (14) Mark Poag (11), Javi Delgado (23) -cinc inicial- Pedro Rodríguez (0), Ruben Quintana (6), José María Urtasun (3), Borja Fernández (0) i Isma Torres (2).
BÀSQUET INCA: Leo Gutiérrez (21), Miki López (2) Rocky Walls (4), Fernando Palacín (5), Javier Bulfoni (22), -cinc inicial- , Sergio Rodríguez (5), Toni Carrasco (1), Josep Perich (4) i Txomin López (4).
ÀRBITRES: Pérez Niz i Sánchez Mohedas (1). Molt discreta actuació. Exclogueren per faltes personals Rocky Walls per part del Drac Inca i cap jugador del Bilbao Bàsquet.
PARCIALS: 17-24, 12-17, 29-22 i 17-5.

El Bilbao Bàsquet s'imposà 85-68 al Bàsquet Inca, en el quart partit de la Lliga LEB, disputat ahir al pavelló, La Casilla, de la capital biscaïna, davant uns cinc mil afeccionats. El que va passar ahir amb els jugadors que dirigeix Angel Samaniego fou increïble. El conjunt inquer visitava la cantxa d'un dels millors equips de la categoria, amb tres triomfs en els primers tres partits, i ho feia amb urgències, després de no conèixer, encara, la victòria des que començà el campionat. És, per això, que no semblava el lloc més idoni per començar a sumar resultats positius.

Després d'una extraordinària primera part, en la qual el Drac Inca es retirà al descans, amb dotze punts d'avantatge (29-41), i un joc que invitava a l'optimisme, sense discussió, i al final del tercer quart, encara gaudint de cinc punts de diferència al seu favor, els inquers s'enfonsaren incomprensiblement,i amb només cinc punts, en deu minuts, acabaren amb el somni d'aconseguir el seu primer triomf de la competició.

Ni tan sols la bona actuació de Leo Gutiérrez, impressionant en els tirs lliures, i Javier Bulfoni, màxim anotador amb 22 punts, evità la desfeta dels mallorquins. El resultat final, 85-68, no reflectí, gens ni mica, la història del partit, encara que deixà clar que aquest equip té un seriós problema de concentració i intensitat. Tampoc val com excusa la dolenta i casolana actuació arbitral, ni el pèsim estat de forma de Rocky Walls. El Bilbao Bàsquet no demostrà ser superior, però guanyà de desset punts, quan va voler. Tot dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.